Clauzele pandurilor

271

Pandurii are mai mulți jucători pentru care are de activat în perioada imediat următoare clauze pentru prelungirea înțelegerilor.
Clubul târgujian a ales o metodă interesantă de a transfera jucători, mulți dintre ei venind liberi de contract pentru un an de zile, perioadă după care, în cazul în care doresc să oprească jucătorii respectivi, trebuie activată o clauză prin care plătindu-se anumite sume de bani ei pot deveni în continuare jucători ai Pandurilor, iar dacă nu, jucătorii pot pleca așa cum au venit, liberi de contract. În această situație se află Giusti și Erico, dar condițiile diferă.
La Giusti, clauza trebuie să fie activată pentru a-l păstra pentru sezonul viitor, asta dacă antrenorii și conducătorii vor fi mulțumiți de el: „Giusti este un jucător care a marcat două goluri, el a venit la echipa noastră într-o perioadă în care echipa era la un alt nivel de pregătire. Trebuie spus că Giusti nu a făcut pregătirea de iarnă cu echipa, însă după o pregătire centralizată poate fi alta evoluţia lui. Avem opţiunea de a-l cumpăra, nu este vorba de o sumă mare, 100 de mii de euro, iar pentru un jucător tânăr nu cred că este o sumă mare. Mai avem o lună de zile să ne decidem, însă este un jucător cu execuţii şi care ne-a ajutat”, a declarat președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu.
În cazul lui Erico trebuie activată clauza pentru a putea fi vândut ulterior și a nu-l pierde gratis. Mai multe cluburi sunt interesate de serviciile lui Erico, el este monitorizat chiar de clubul la care a ajuns și Eric, iar Pandurii trebuie să plătească suma de bani din clauză pentru a putea apoi să-și rotunjească veniturile din vânzarea fundașului brazilian: „Nu trebuie să ne ascundem. Erico este cel mai curtat jucător. Are de partea sa tinereţea, este un jucător care pot să vă spun că este atent monitorizat, practic la fiecare meci. Pot spune că este pe ţeavă. Nu are rost să rostim nume de echipe, dar atât vă spun, o echipă care nu e din Europa îl monitorizează insistent. Preţul? Ştiţi bine, noi luăm ieftin şi vrem să vindem cât mai scump. Sub un milion de euro nu poate fi cedat. Avem opţiune de cumpărare care va fi activată până în data de 30 mai”, a menționat Pîrvulescu.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here