Cercetat după ce i-a ars via vecinei

231

Polițiștii din Motru au fost sesizaţi, vineri, prin apelul 112 de o femeie din comuna Bolboşi, despre producerea unui incendiu de vegetaţie, care a cuprins și terenul său din Halta Şiacu.
Din cercetările efectuate la fața locului a reieșit faptul că incendiul a fost provocat de un bărbat de 47 de ani, din comuna Bolboşi, care a dat foc vegetaţiei de pe terenul său. Flăcările s-au extins şi pe terenul vecinei sale, distrugându-i 400 de buşteni de vie. ”În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.
Loredana Fîciu

1 COMENTARIU

  1. Eu nu am văzut i dioţi mai mari ca gorjenii. Îi apucă domnule o frenezie de dat foc primăvara de zici că sunt duşi cu capul..Sunt atât de înapoiaţi încât nu ştiu la ce pericole se expun an de an inhalând fumul toxic de la focurile lor. Nu mai spun că şi pe alţii îi poluează..fără ca aceştia să aibă vreo vină. Înţeleg că obiceiul de a face foc îl au de la etnicii ţigani. Dar să faci foc şi să mai arzi şi lucrurile altora asta chiar că eşti i diot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here