Cei doi candidați au picat la scris! – Se reia concursul pentru postul de arhitect șef la Primăria Târgu-Jiu!

798

În prima parte a zilei de marți, 3 octombrie, la sediul din București al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) s-a desfășurat proba scrisă a concursului de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Târgu-Jiu.

În cursa pentru funcția de arhitect șef intraseră doi arhitecți care întruniseră condițiile de participare la concurs în cadrul selecției dosarelor.
Este vorba despre Alina- Mihaela Pîrvulescu şi Ion Daniel Tiriplică. Acesta din urmă este membru al Ordinului Arhitecţilor – Filiala Teritorială Oltenia, şi chiar s-a remarcat în iarna anului trecut prin participarea la vernisajul Expoziţiei de Arhitectură al Ordinului Arhitecţilor din România – Filiala Teritorială Oltenia & Uniunea Arhitecţilor din România – Filiala Judeţeană Gorj, eveniment ce s-a derulat la Galeriile Municipale de Artă Târgu-Jiu. În cadrul acelui vernisaj, arhitectul Ion Daniel Tiriplică a prezentat lucrarea “Construire sediu Primărie şi Consiliul Local”. Contracandidata lui Tiriplică, Alina-Mihaela Pîrvulescu, este, de asemenea, un arhitect bine cunoscut şi apreciat la nivelul judeţului, având biroul deschis în municipiul Târgu-Jiu. Din păcate, niciunul dintre candidați nu a ajuns la proba finală, cea a interviului, deoarece nu au trecut de examenul scris, care presupunea notarea cu cel puțin 70 de puncte. În cazul Mihaelei Pîrvulescu, aceasta a obținut la proba scrisă un punctaj de 33,2 puncte, în timp ce contracandidatul său, Ion Daniel Tiriplică a obținut doar 9,06 puncte. În acest caz unde unicii candidați nu au reușit să treacă de examenul scris pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de conducere vacante de arhitect şef al municipiului Târgu-Jiu și să fie declarați ”admiși” spre a susține ulterior proba de interviu, ANFP va dispune organizarea unei noi proceduri de concurs în lunile următoare, până atunci postul de arhitect șef rămânând în continuare vacant.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here