Căsătorie cu poliţia la uşă! Interlopii din ţară, concentraţi la Târgu-Jiu pentru nunta fiului lui Gelu Livezeanu

3684

Poliţiştii şi jandarmii din Târgu-Jiu au avut noapte albă sâmbătă spre duminică, pentru că la restaurantul de pe Insuliţă se oficia petrecerea de căsătorie a fiului interlopului Gelu Livezeanu. Căsătoria Alexandrei cu Răzvan Livezeanu s-a oficiat, din acest motiv, cu poliţia la uşă, în oraş atât sâmbătă pe zi, cât şi seara fiind amplasate mai multe filtre de poliţie, organele de ordine luând la puricat toate maşinile care intrau în oraş şi în special autoturismele care mergeau spre locul petrecerii. S-au căutat arme şi droguri, ştiindu-se că la nunta celor doi tineri vor fi prezenţi prieteni interlopi ai socrului mare, Gelu Livezeanu. Nunta de lux cu 400 de invitaţi s-a desfăşurat însă fără incidente, atmosfera fiind întreţinută de artistul Florin Salam şi de trupa acestuia. Au mai încântat oaspeţii de seamă şi Olguţa Berbec, Teodora Pană, Ion Drăgan şi o trupă de muzică uşoară din Hunedoara, Royal Duo.

IMG_5216Nunta lui Răzvan Livezeanu, fiul interlopului Gelu Livezeanu, eliberat însă condiţionat din Penitenciarul Târgu-Jiu în vara anului trecut, organizată sâmbătă în municipiu a alertat IPJ Gorj şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, cele două instituţii împânzind oraşul de cadre. Se luau astfel măsuri sporite de precauţie pentru că la nunta lui Livezeanu JR. urmau să vină, după părerea organelor de ordine, numeroşi interlopi din ţară şi străinătate. Pentru asta, sâmbătă, drumurile de acces în oraş au fost împânzite cu filtre ale poliţiei.

vasiplesa_459Lăutarii de la Craiova, controlaţi de trei ori până la casa mirelui
Nuntaşii au fost atenţi controlaţi în autovehiculele cu care se deplasau spre nunta Alexandrei cu Răzvan Livezeanu. Nu au scăpat de filtre nici măcar lăutarii de la Craiova chemaţi să cânte la domiciliul mirelui, cum cere tradiţia. Lăutarii au fost luaţi la puricat în trei filtre diferite, cutiile cu instrumente fiindu-le chiar deschise de poliţiştii care căutau zice-se arme.
La o parte dintre nuntaşi, verificările li s-au părut amuzante, dar pe mulţi i-au enervat, mai ales că poliţiştii se legau şi de sculele pe care nuntaşii le aveau prin portbagaje.

vasiplesa_590Droguri căutate cu câini special antrenaţi
Oficierea căsătoriei religioase şi respectarea tradiţiilor sâmbătă pe zi au fost lipsite de incidente, mirii simţind însă presiunea organelor de ordine când s-au deplasat, în special, spre locul petrecerii, adică spre restaurantul de pe Insuliţă.
Toate maşinile nuntaşilor au fost verificate în mai multe filtre, pe străzile care permit accesul spre restaurantul în cauză fiind plin, la căderea serii, de jandarmi, poliţişti şi chiar câini special antrenaţi pentru depistarea drogurilor.

razvan livezeanu nuntaNunta, păzită până la ora 6.30 dimineaţa
Şi astfel, în timp ce nuntaşii petreceau la nunta de cinci stele, delectându-se cu meniul bogat şi cu toaletele doamnelor prezente la petrecere, poliţiştii şi jandarmii aşteptau în stradă ca nunta să se termine. Abia la 6.30 când în sală nu mai rămăseseră decât o mână de nuntaşi, păzitorii au desfiinţat filtrele întorcându-se la bază.
Reprezentanţii IPJ Gorj susţin că nunta s-a organizat fără incidente, nefiind operate niciun fel de arestări, deşi se vehiculase că o parte dintre nuntaşi ar fi fost ridicaţi de poliţie.

vasiplesa_592Florin Salam a distrat nuntaşii
Prezenţa artistul Florin Salam la petrecerea de nuntă a fost punctul culminant al evenimentului, nuntaşii încingând ringul de dans pe manelele cunoscutului interpret. Şi cei mai scorţoşi dintre invitaţi s-au ridicat de la mese pentru a se undui pe ritmurile alerte ale lui Salam. Nimeni nu a aruncat cu valută spre Salam pentru ceva dedicaţii, aceasta fiind singura cerinţă a socrului mare, Gelu Livezeanu. Acesta le-a cerut nuntaşilor decenţă, iar solicitarea lui a fost respectată cu sfinţenie.
Se ştie că tariful lui Salam pentru o seară de petrecere porneşte de la 8000 de euro şi poate ajunge chiar şi până la 20.000 de euro, totul depinzând de durata cântării.

nunta livezeanuNuntaşii nu îi ştiau pe interlopi
În ce priveşte nuntaşii din Târgu-Jiu, aceştia au considerat petrecerea drept una excelentă. Nu au fost incidente şi mulţi nu îi ştiau pe interlopii care ar fi participat la aceasta. Au fost încântaţi însă de meniu, de rochia miresei şi de tortul deosebit. Momentul “Florin Salam” a fost cotat la justa valoare crescând darurile invitaţilor pentru miri. Au fost apreciaţi şi artiştii autohtoni, dar şi trupa din judeţul vecin.
Blonda Alexandra Livezeanu este din Târgu-Jiu ca şi soţul ei, ambii nu lucrează, fiind întreţinuţi, se pare, de părinţi, aceştia fiind cei care au achitat şi costurile nunţii deosebite. Socrul mare, Gelu Livezeanu, nu s-a dovedit deloc zgârcit pentru a le crea mirilor o nuntă ca-n basme.
Anamaria Stoica

mireasa livezeanulivezeanu miretort mireasa

4 COMENTARII

  1. Casa de piatra ! Nu avem voie sa criticam,sa impartim rautaciosi in stinga si n dreapta vorbe,injurii,birfa,etc. numai ptr simplul fapt ca socrul a fost un om care a calcat pe linga ! Aceasta ne caracterizeaza, si i bine stiut ca generatii poarta ,,greseala,, ! Ma intreb ,este altcineva vinovat ,trebuie sa poarte ,,tindicheaua,, !? Consider frumos ca o noua pereche a ales drumul familiei si pastreaza traditia ,traditie care inca mai exista si i bine de respectat,restul,nu prezinta importanta,exact asa cum nici ptr politicienii corupti si hoti nu exista decit cuvinte de lauda ! Dzeu cu noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here