Candidatul PSD, tur electoral de forţă în localităţile din Gorj

425

Mihnea Costoiu, candidatul PSD la alaegerile parţiale, a debutat cu dreptul în campania electorală. Însoţit de liderii organizaţiei judeţene social-democrate, Costoiu s-a întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu electoratul din Colegiul 2 de Senat. Şi înainte de campanie, vizitele ministrului Costoiu prin judeţ au fost primite cu entuziasm.

IMG_5411Ministrul Cercetării, Mihnea Costoiu, a participat, joi, la Bustuchin la inauguarea unei grădiniţe cu program prelungit, construită şi dotată conform standardelor europene. Alături de Costoiu au mai participat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean, şi Ion Işfan, inspectorul şcolar general, dar şi autorităţile locale din Bustuchin. Grădiniţa din comuna Bustuchin poate rivaliza cu oricare altă gradiniţă cu program prelungit din marile oraşe din ţară. Misnistrul de resort, Mihnea Costoiu, a declarat la Bustuchin că, până la începerea noului an de învăţământ Gorjul va primi 26 de microbuze şcolare, dar şi că va debloca posturile pentru salariaţii auxiliari ai şcolilor, astfel că, odată cu microbuzele să existe şi conducătorii auto angajaţi, evitând situaţiile când primarii se uitau la microbuze, pentru că posturile de conducători auto erau blocate.
IMG_5525După debutul campaniei electorale, sâmbătă şi duminică, Costoiu a fost prezent activ în municipiu. A vizitat pieţele din Târgu-Jiu şi a fost chiar şi la sfinţirea Bisericii Bălăceşti din comuna Băleşti. Astfel, pe 11 mai 2014, Costoiu s-a alăturat enoriaşilor din zonă, dar şi lui IPS Irineu, mitropolitul Olteniei, care a oficiat sfinţirea, şi lui Aristică Paicu, primarul comunei Băleşti. I-a avut alături pe Ion Călinoiu-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, dar şi pe Ion Işfan, inspector şcolar general al judeţului Gorj.
A.Stoica

IPS_Mihnea Costoiu_IsfanBiserica sfintita la Balesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here