Candidații PSD Gorj la parlamentare, comunicați lui Dragnea până la jumătatea acestei luni

238

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD de la Vaslui au fost discutate criteriile care vor sta la baza alcătuirii listelor de candidaţi pentru alegerile parlamentare din toamnă. Acesta a mai anunțat și că organizațiile trebuie să-și prezinte propunerile până la jumătatea acestei luni. Propunerile trebuie însă aprobate de centru care vrea însă liste cu tineri și din care să nu lipsească femeile bine pregătite profesional.

“Până la sfârşitul lunii august voi avea o întâlnire cu preşedinţii organizaţiilor PSD atât din judeţe, cât şi din municipiul Bucureşti. Vorbim de o împrospătare a listelor cu mulţi oameni tineri, dar bine pregătiţi, cu multe doamne bine pregătite. Unul dintre principalele obiective este profesionalizarea listelor, pentru a spori eficienţa în Parlamentul României”, a declarat Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă.
Liderii filialelor PSD trebuie ca până la mijlocul lunii august să prezinte propunerile de candidaţi pentru alegerile parlamentare. La Gorj, deocamdată nu se cunosc decât doi candidați siguri, Victor Ponta și Ion Călinoiu. Pe listele de deputați și senatori ai PSD Gorj nu a fost vehiculat, până acum, numele vreunei femei.
În şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD au fost purtate și discuţii privind viitoarele acţiuni şi calendarul de organizare până la începerea campaniei electorale.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here