Călinoiu şi Dian, copiloţii lui Ponta

164

pontaVictor Ponta i-a avut duminică, în raliul de la Rânca, copiloţi pe doi politicieni gorjeni din cadrul USL. Este vorba despre Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj şi despre Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj.

 

Cu ambii, Ponta a făcut câte un tur de pistă, anunţând însă organizatorii că îi va avea “la încălzire” pe cei doi, care nu erau înscrişi în concurs. La finalul cursei, Dian Popescu s-a arătat încântat anunţând că Ponta a înregistrat o viteză chiar de 170 de km pe oră în turul în care l-a avut pe el copilot. Dian raliu11a menţionat că este obişnuit cu întrecerile de acest timp mai ales că, la un moment dat, a fost campion naţional la carting.

Raliul de viteză pe traseu montan, de la Rânca, desfăşurat duminică a fost vârful de lance a competiţiilor sportive pline de adrenalină desfăşurate la acest sfârşit de săptămână, pe drumul spre staţiunea montană. Asta şi pentru că, la linia de start, s-a aliniat şi Victor Ponta, şeful PSD, cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobilism. Înainte de a concura însă în competiţie, Ponta s-a gândit să îi împace pe cei doi politicieni ai USL Gorj, Ion Călinoiu şi Dian Popescu, între care s-au sesizat anumite tensiuni, generate de unele declaraţii în mass-media a celor doi. Şeful PSD i-a urcat astfel în maşina sa de curse atât pe Dian Popescu cât şi pe Ion Călinoiu.

Ponta “a terminat” cu Dian în 3 minute şi 13 secunde

Primul care a urcat alături de Victor Ponta, a fost Ion Călinoiu. Politicianul s-a declarat încântat la finalul cursei, la fel ca şi Dian Popescu care susţine că a petrecut în calitate de copilot al lui Ponta doar trei minute şi treisprezece secunde. Dian a menţionat că acesta a fost timpul pe care l-a scos Ponta la finalul cursei, după ce a plecat de la linia de start alături de el. “Victor conduce bine, este echilibrat, are experienţă dacă ne gândim că nu are prea mult timp de antrenament. A înregistrat 170 de km la oră dar nu am avut emoţii deoarece sunt obişnuit cu viteza. Am fost campion naţional la carting. M-am simţit foarte bine”, a declarat Dian. Ponta a condus o maşină Renault Clio, special adaptată acestor tipuri de competiţii.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here