Cabron, prezent în weekend la Rovinari

217

În aceste zile, la Rovinari se desfăşoară Festivalul Berii, eveniment ajuns la cea de-a zecea ediţie. Toate activităţile din această săptămână se vor susţine pe Bulevardul Minerilor din oraşul Rovinari. Tarabe cu mici, bere şi sucuri, precum şi zeci de comercianţi de diverse produse vor putea fi găsiţi până la finele acestei săptămâni, urmând a face deliciul rovinărenilor amatori de distracţie.
„Rovinărenii sunt aşteptaţi cu muzică bună, dance şi folclor tradiţional, terase îmbelşugate cu specialităţi din carne, vinuri, bere rece şi parc de distracţii pentru cei mici. În ultimele două zile ale festivalului, pe scenă vor urca o serie de artişti locali talentaţi, dar şi artişti consacraţi cum ar fi: Carmen, Elena Hasna, Petrică Mâțu Stoian, Cabron”, este mesajul transmis de conducerea Primăriei oraşului Rovinari. Spectacolele de duminică seara vor începe de la orele 21.00.
Tot la sfârşitul acestei săptămâni, Primăria Rovinari, Consiliul Local, Casa de Cultură şi Biblioteca Rovinari organizează în data de 20 august, începând cu orele 16.00, Centura de Aur la Box – Memorialul „Dorin Filip”, ediţia I, eveniment dedicat fostului edil al oraşului Rovinari, care s-a stins din viaţă anul trecut.
Manifestarea sportivă este programată a se desfăşura la Sala Polivalentă din Rovinari, intrarea fiind scutită de plata vreunei taxe.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here