Burlan: “Voi participa la concursul de selecţie al managerului pentru SNLO”

134

burlan snloDaniel Burlan a anunţat ieri că va intra, la rândul său, în cursa pentru funcţia de manager privat al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO). Chiar dacă susţine că noul manager va trebui să îndeplinească nişte indicatori greu de realizat, Burlan pare că nu dă înapoi fiind pregătit să treacă de selecţie. Ia în considerare şi venirea însă, la SNLO, a unui alt manager.

Ministerul Economiei a stabilit recent ca SNLO, Hidroelectrica, Oltchim, Compania Romarm SA şi Electrica Furnizare să aibă parte de un management privat. Ieri, potrivit unui comunicat de presă al ministerului, a expirat deja termenul pentru înscrierea în procesul de selecţie a noilor manageri a unui consultant care va sprijini Ministerul Economiei în recrutarea şefilor acestor societăţi. Până la selectarea prin licitaţie a firmelor de recrutare Daniel Burlan, directorul general al SNLO şi-a anunţat intenţia de a candida pentru postul vacant de manager privat. “Voi participa la acest concurs de selecţie al managerului. Dacă cei care fac selecţia şi evaluează persoanele care vor candida, consideră că eu pot să fac faţă, în continuare, să fiu în fruntea SNLO, voi fi. Dacă nu va veni altcineva, nu este o temere pentru mine va veni un alt conducător. M-am obişnuit ca în momentul când societatea să fie pe o poziţie favorabilă să fiu înlocuit”, a declarat Burlan.

Experienţă ca urmare a contractului de mandat

Burlan a menţionat, de asemenea, că la SNLO a făcut la rândul său management privat deoarece şeful SNLO nu era angajat al societăţii ci avea contract de mandat. Burlan subliniază însă că indicatorii pe care vor trebui să îi îndeplinească noii manageri pentru 2012 sunt însă greu de realizat, dacă aceştia se vor raporta la situaţia economică a societăţii pentru 2011.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here