Bucurescu, victorios şi nu prea în faţa ANI

138

bucurescu sorinBătălia juridică pe care o duce prin instanţele de la Craiova edilul din Slivileşti se apropie de un deznodământ, dar nu unul foarte clar. Procesul pe care îl are cu Agenţia Naţională de Integritate i-a adus lui Sorin Bucurescu un verdict de genul „respinge contestaţia”, din care primarul nu înţelege mare lucru.

El este convins că a avut câştig de cauză, dar dacă lucrurile stau aşa nu va putea şti până azi, când merge la Curtea de Apel pentru a vedea sentinţa instanţei. Magistraţii nu au făcut nicio precizare, cu excepţia faptului că verdictul lor nu este unul definitiv, şi, ca atare, edilul nu ştie ce să spună.

 

Bucurescu a câştigat un alt proces cu ANI, prin care contesta raportul prin care era declarat incompatibil, dar verdictul nu este definitiv. El spune că raportul nu îşi mai produce efectul şi el nu mai pierde mandatul atâta timp cât instanţa îi dă lui dreptate. În lipsa unui verdict definitiv şi clar, edilul din Slivileşti stă ca pe ghimpi pentru a vedea exact ce au decis magistraţii în cazul său, el susţinând permanent că nu are motive de îngrijorare. ANI l-a acuzat în vară că nu ar putea justifica 100.000 de euro, bani despre care primarul spune că are documente şi poate da explicaţii pentru toate sumele, o parte din bani provenind de la nunta şi botezul în care a fost implicat după ce a devenit ales de frunte la Slivileşti.

Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here