Bondoc participă la concursul pentru şefia CJAS Gorj

265

Daniel Bondoc, preşedintele interimar al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj se va înscrie la concursul organizat de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate pentru postul vacant de preşedinte-director general al CJAS Gorj. Examenul va avea loc în perioada 23-25 ianuarie 2013, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 18 decembrie. Până la această oră, nu există niciun candidat înscris.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de preşedinte-director general al caselor judeţene de asigurări din mai multe judeţe, inclusiv Gorj. Concursul se va desfăşura în perioada 23-25 ianuarie 2013, la sediul CNAS. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 18 decembrie. Pe data de 21 decembrie se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de concurs pe baza îndeplinirii condiţiilor de participare. Contestaţiile cu privire la rezultatele selecţiei se pot depune până pe data de 28 decembrie la preşedintele CNAS, urmând a fi soluţionate şi afişate în termen de o zi lucrătoare. Concursul constă într-o probă scrisă, ce se va desfăşura pe data de 23 ianuarie 2013, începând cu ora 10:00 şi interviul, care se va desfăşura în data de 25 ianuarie.

Bondoc: “Voi participa la concurs!”
Începând din această vară, Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj este condusă în interimat de către Daniel Bondoc. Încă de la venirea sa la cârma CJAS, acesta şi-a exprimat intenţia de a participa la concursul ce va fi organizat pentru ocuparea postului de preşedinte. Bondoc confirmă acum că îşi va depune dosarul în perioada imediat următoare. “Eu voi participa la concursul pentru postul de preşedinte-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj”, susţine Daniel Bondoc. Deocamdată nu se ştie dacă Bondoc va avea concurenţă, până la această oră neînscriindu-se nimeni. Reamintim faptul că Daniel Bondoc a fost instalat la cârma CJAS Gorj în aprilie 2009 ca în decembrie 2009 să fie demis politic de ,,portocalii”. Social-democratul a condus doar opt luni instituţia, lui nereproşându-i-se nimic, doar carnetul de partid. Din iulie 2012, Bondoc a revenit la conducerea CJAS Gorj, asigurând interimatul după demisia lui Gheorghe Cocină.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here