Bolidul CS Pandurii, buşit de Mădălina Berbecel are daună totală

973

Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu are de recuperat de la o firmă de asigurări valoarea unui autoturism de lux, aparţinând acestuia, ce a fost închiriat pentru doi ani apropiatei lui Marin Condescu, Mădălina Berbecel. Maşina a fost însă lovită de deţinătoarea contractului de închiriere, societatea de asigurări trebuind să-i plătească clubului din municipiu o daună totală de aproape un miliard şi jumătate de lei vechi. Berbecel trebuie să achite la rândul ei CS Pandurii Lignitul încă o jumătate de miliard de lei vechi, valoarea chiriei pentru autoturismul lovit, ea neachitând proprietarului de drept niciun leu pentru folosirea maşinii. Contractul cu Berbecel a fost depistat recent de noua conducere a clubului care a demarat procedurile pentru încasarea daunei, care în trei luni s-ar fi prescris.

Noua conducere a Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu a depistat în actele asociaţiei, recent, încă una dintre zecile de maşini închiriate de fostul preşedinte Marin Condescu la apropiaţi. După ce au luat urma documentelor, Mihai Prunariu şi avocatul Gigi Pecingină au depistat că CS Pandurii Lignitul deţinea un Volkswagen Amarok, bolid de lux, care a fost închiriat de către afacerista Mădălina Berbecel, actuală parteneră de afaceri cu Marin Condescu, pentru doi ani de zile. Berbecel se obliga în contractul cu clubul sportiv să achite proprietarului lunar, timp de 2 ani, suma de 2000 de lei. Per total, Berbecel trebuia să plătească pentru că folosea maşina clubului 48.000 de lei, adică aproape jumătate de miliard de lei vechi. Berbecel nu numai că nu a plătit niciun ban din contract, ci a şi distrus maşina într-un ultim hal. Evident că accidentul nu a fost făcut public de Marin Condescu, care conducea la momentul respectiv clubul cu sponsori de stat.

Prunariu: “Maşina are daună totală”
Preşedintele CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, Mihai Prunariu, confirmă că o societate de asigurări trebuie să achite clubului daună totală pentru maşina închiriată de Berbecel. “Avem de recuperat mai mult de un miliard trei sute de milioane de lei vechi de la asigurări pentru maşina închiriată Mădălinei Berbecel. Dacă nu depistam însă acest lucru, în trei luni rămâneam fără banii pe maşină deoarece clubul nu i-a cerut lui Berbecel nici să-şi achite contractul de închiriere şi nici nu s-a zbătut să recupereze dauna de la firma de asigurări”, a declarat preşedintele Prunariu.
În concluzie, banii pe dauna totală se prescriau, lucru care nu l-a interesat pe Condescu şi nici pe Berbecel. Maşina avariată total se află într-un service, unde a fost dusă imediat după accidentul ţinut la secret. Maşina, bun al clubului, nu a mai putut fi reparată, dar nici banii pe această maşină asigurată nu l-au interesat pe fostul preşedinte al CS Pandurii Lignitul, Marin Condescu.

Contractele ascunse, scoase la lumină
Echipa formată de Prunariu cu Pecingină nu lasă însă banii clubului nerecuperaţi, dovadă că Berbecel va fi somată să-şi achite contractul de închiriere neplătit pentru cei doi ani în care a avut maşina Pandurii pe semnătură. Este vorba despre o jumătate de miliard de lei vechi care vor ajunge la Pandurii, dacă va fi nevoie, cu ajutorul unei acţiuni în justiţie.
Nu sunt însă singurele sume care vor ajunge în conturile Pandurii prin intermediul instanţei, clubul mai având de recuperat debite importante de la diverşi terţi.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here