Boc, cu întârziere la Gorj după huiduielile de la Vâlcea

200

boc (1)Premierul Emil Boc a întârziat la întâlnirea cu pedeliştii gorjeni de la Muzeul Judeţean “Al Ştefulescu” din Târgu-Jiu, deoarece a plecat mai târziu din judeţul vecin, Vâlcea.

 

bocDeşi era nerăbdător să îşi prezinte moţiunea gorjenilor, şi a închiriat chiar Casa Danielescu, motelul din Bârseşti, pentru a rămâne peste noapte, Boc nu a ajuns la timp la locul de întâlnire cu “portocaliii” lui Ruşeţ. El a ajuns la Târgu-Jiu în jurul orei 20.30, a făcut declaraţii foarte scurte ziariştilor şi a intrat grăbit în instituţia de cultură. Declaraţiile sale au avut legătură cu protestul spontan din Vâlcea şi cu felul în care a primit mesaje electronice de la susţinători. În judeţul Vâlcea premierul a fost huiduit de peste 100 de protestatari.

Aceştia erau nemulţumiţi de traiul greu pe care îl duc, oamenii reproşându-i lui Boc că le-a tăiat nejustificat salariile. “Ne-aţi nenorocit”, “Jos PD-L!” şi “Ruşine!”, au fost mesajele cu care cei premierul-emil-boc-huiduit-la-valcea-93933adunaţi în Râmnicu-Vâlcea le-au strigat la vederea lui Boc, oamenii având pe ei nişte hârtii cu aceste slogane. Boc a intrat în grupul de oameni şi a discutat cu protestatarii, unul dintre aceştia i-a spus următoarele: “Sunteţi de ruşine. V-aţi bătut joc de popor. Nu ştiţi decât să daţi afară şi să tăiaţi. Nu vă interesează”. Omul era profesor şi a menţionat că nu făcea parte dintr-un partid politic. Incidentul a durat aproximativ 3-4 minute, Emil Boc fiind scos din mulţime cu ajutorul forţelor de ordine. În interiorul cinematografului, Boc şi-a prezentat apoi moţiunea.

Boc a închiriat tot hotelul

Plăcut impresionat de felul în care a fost servit la Casa Danielescu, loc în care a fost cazat şi când a venit pentru alegerile din PDL Gorj, Emil Boc şi staff-ul său au închiriat tot spaţiul hotelier. Boc a solicitat să îşi petreacă aici noaptea alături de însoţitorii săi printre care se află Elena Udrea, Traian Igaş şi Anca Boagiu.

În ciuda eforturilor, PDL Gorj îl va susţine pe Blaga la alegerile interne din partid.

A.Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here