Beizadeaua sindicalistului Pisc, inculpată după o altercaţie cu un poliţist

649

Fiul sindicalistului Ion Pisc Scrădeanu, prim-vicepreşedintele BNS, a fost trimis, recent, în judecată pentru conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără carnet de conducere, ulterior fiind cercetat şi pentru ultraj, el fiind acuzat de anchetatori că a exercitat acte de violenţă asupra unui poliţist. Cosmin Pisc Scrădeanu, băiat de bani gata şi omniprezent prin cluburile de fiţe, nu este însă la prima confruntare cu legea, concubina sa făcându-i plângere penală prin 2012 după ce asupra ei, în capitală, acesta ar fi exercitat acte de violenţă. Cei doi au o fetiţă împreună, copil pe care Scrădeanu a fost acuzat, cu câţiva ani în urmă, că ar fi încercat să se sutragă de la plata reală a pensiei alimentare, acesta declarându-şi la instanţă un venit mult mai mic decât cel real. De altfel, acum acesta, potrivit instanţei, îi plăteşte fiicei doar 200 de lei lunar pensia în cauză. De asemenea, de două ori, Scrădeanu a fost prins în trafic depăşind viteza legală, acesta contestând tot de atâtea ori sancţiunile primite de la IPJ Gorj.

sentintaCosmin Pisc Scrădeanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere pe 23 aprilie 2014. Procesul este înregistrat chiar o zi mai târziu la Judecătoria Târgu-Jiu, Cosmin Pisc Scrădeanu figurând ca şi inculpat, în cauză fiind şi o parte vătămată, adică Gheorghe Cosmin Zăvoi, lovit, probabil, de bolidul condus de baizadeauna sindicalistului Pisc.
Parchetul Local comunică însă, din rechizitoriul întocmit pentru Pisc JR. că procurorii au dispus pe 13 aprilie ca acesta să fie trimis în judecată “pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi conducere a unui autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”.

În prima zi de Crăciun, la harţă cu poliţistul
piscc copy“Ca stare de fapt s-a reţinut că inculpatul Cosmin Pisc Scrădeanu, în dimineaţa zilei de 25.12.2012, în jurul orei 05.00 a exercitat acte de violenţă faţă de un agent de poliţie, căruia i-a adresat ameninţări, în timp ce a se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu”, se arată în documentul Parchetului Târgu-Jiu, care explică cum a ajuns fiul sindicalistului să fie cercetat penal pentru faptele sale.
De asemenea, s-a stabilit de procurori că inculpatul “deşi avea suspendat dreptul de a conduce un vehicul pe drumurile publice, în data de 5 octombrie 2013, în jurul orei 10.20 a condus un autoturism pe strada Tismana a municipiului Târgu-Jiu fiind oprit în trafic de organele de poliţie”, mai transmit procurorii care subliniază că această cauză a fost înaintată Judecătoriei Târgu-Jiu fiind repartizată judecătorului de cameră preliminară.
Deocamdată instanţa nu a stabilit un prim termen în acest proces.

Odrasla lui Scrădeanu, amorezată de viteză
Cosmin Pisc Scrădeanu nu este la prima sa abatere la legile circulaţiei. În 2008, acesta a fost prins circulând cu viteză de aparatul radar, dar Pisc nu şi-a recunoscut vinovăţia. A contestat la Judecătoria Târgu-Jiu amenda primită, dar a pierdut procesul cu IPJ Gorj, organele de poliţie prezentând în instanţă chiar şi planşe foto cu maşina vitezomanului Pisc. În 2013, Pisc o mai comite o dată, şi contestă amenda primită, pe modelul acţiunii făcute în 2008. În martie 2013, la o lună după deschiderea procesului, reclamantul pierde iar bătălia cu IPJ Gorj, fiind obligat să plătească amenda primită şi să stea fără carnet.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here