Băsescu şi Antonescu spun lucruri tâmpite

274

Parafrazându-l pe Virgil Ianţu, care conducea un concurs: “Copiii spun lucruri trăsnite”, am putea spune fără teama de a greşi: Băsescu şi Antonescu spun lucruri tâmpite.
Dar să mă scuze cititorul, voi începe dezvoltarea articolului cu Dl. Antonescu care spune nişte tâmpenii fără nicio bază reală, susţinându-şi ura viscerală împotriva Dl. Ponta, cel care l-a făcut mare cu mulţi consilieri şi preşedinţi de consilii judeţene şi cu 900 de primari, că: PSD seamănă cu ocupaţia sovietică, iar Dl. Tăriceanu este o “Ana Pauker” pe care o pune în fruntea bucatelor! Hodoronc tronc! Bag seama că “şi-a luat boii lui Cristos în cap” fiind lăudat de mulţi nepricepuţi că:”e cel mai bun orator”!
Fals! Crin Antonescu nu este cel mai bun orator! Nu este nici un bun cunoscător al istoriei româneşti sau universale! Nu, nu este!
Cu mâinile în buzunare, întors la 90 de grade, ca să pară mai original, spune tâmpenii mai mari ca… Munţii Măcinului(ca să-l aducem la origini). Ce legătură au tâmpeniile lui Antonescu, decât că a nimerit iar cu oiştea-n gard? Şi tăindu-şi singur craca de sub picioare va rămâne singur în pustiul nemerniciei lui pierzând alegerile şi rămânând probabil şi fără partid.
Se spune că Dl. Antonescu doreşte să treacă la populari, să sprijine pe Băsescu, denigrându-l într-una pe Ponta.
Cât îl priveşte pe Băsescu, pur şi simplu nu spune doar tâmpenii, dar varsă fluvii de dejecţii pestilenţiale, când cască gura.
Dând dovadă de un cinism canibalic, acuza pe Ponta de ceea ce făcea guvernul Boc, pornind o ofensivă deşănţată împotriva accizei de 0,07 eurocenţi, angrenând mase întregi de oameni, îndemnând parlamentarii să nu voteze, implicându-se în treburile interne ale guvernului, parlamentului şi partidelor. Nu neagă că iubirea lui este Mişcarea Populară.
Un filozof francez spunea:”Nu există teroare mai cruntă decât aceea făcută la umbra legilor şi purtând aparenţele justiţiei”.
E vorba de teroarea instaurată de Dl. Băsescu care calcă legea la fiecare pas(mai nou, s-a descoperit că: “a graţiat” o recidivistă acuzată de un jaf mobiliar împreună cu fratele ei.
Şi…spre marea bucurie a oamenilor cinstiţi, “NANA” nu mai face “nani”, de fapt nu a făcut niciodată, dar schimbarea preşedintelui ei, demisia liberalilor şi maghiarilor din comisie a condus la întârzierea activităţii ei. Doamna Firea, împreună cu membrii comisiei, descoperă multe fapte care sunt în curs de elucidare…
GH. Rădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here