Au ajuns la spital din cauza centralei termice

355

intoxicati (16)Un bărbat şi o femeie au ajuns ieri dimineaţă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon.

Deşi în momentul în care ambulanţa a ajuns la faţa locului, bărbatul se afla în stare de inconştienţă, în prezent cei doi sunt în afara oricărui pericol.

Elena Tărângă, de 40 de ani, din Târgu – Jiu şi Gheorghe Mărgineanu, de 33 de ani, din Drăgăşani, se aflau într-o casă din zona Penitenciarului Târgu–Jiu când a avut loc incidentul. Se pare că problema a fost la intoxicati (17)centrala termică, ce este destul de veche. Potrivit medicului de la Unitatea de Primiri Urgenţe, Ramona Oprea, în momentul în care au ajuns la spital, cei doi erau conştienţi. „La noi au venit conştienţi dar am înţeles că băiatul îşi pierduse cunoştinţa acolo”, a declarat medicul.
În stare bună
Bărbatul a fost la un pas de moarte, fiind găsit de medicul de pe ambulaţă în stare de incoştienţă. Din fericire, în prezent, amândoi se află în afara oricărui pericol. „Am primit două victime intoxicate cu monoxid de carbon, le-am stabilizat şi acum sunt în stare bună”, a mai spus ieri Ramona Oprea. Cei doi se află în continuare sub supraveghere medicală.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here