Arestat pentru că și-a violat vecina bolnavă psihic

216

Un bărbat de 65 de ani din Stănești a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute după gratii, după ce Judecătoria Târgu Jiu a emis mandat de arestare preventiv pe numele său. Constantin Vodislav și-a bătut joc de o vecină de-a sa, de 58 de ani, femeia fiind suferindă psihic și fizic, sora sa rămasă văduvă de curând fiind singura care are grijă de ea. Conform acesteia, vecinul cu care se înțelegea bine până de curând a văzut-o plecând de acasă și era convins că sora sa rămâne singură, motiv pentru care s-a dus peste aceasta în cameră și a început să o dezbrace și să se dezbrace.

Spre ghinionul bărbatului, fiica femeii era în gospodărie și când și-a auzit mătușa țipând, aceasta neștiind să strige după ajutor, a intrat în cameră și i-a găsit pe amândoi dezbrăcați. „Fata m-a sunat pe mine că l-a găsit pe el dezbrăcat peste ea, iar eu, pentru că eram în centru la Stăneşti, am mers imediat la Poliţie şi am anunţat. Când a venit Poliţia la noi acasă, el încă era aici şi l-au și ridicat. Am avut încredere în el până acum, dar de acum încolo să se ducă și să stea după gratii, dacă a putut să-i treacă prin cap, la vârsta lui, să își bată joc de sora mea. A văzut-o că e handicapată, știa că, după ce a murit soțul meu, doar eu am mai rămas să am grijă de el, iar acum el să își bată joc de ea? Nu-mi vine să cred!”, spune sora femeii abuzate în propria locuință.
Magistrații au emis pe numele lui Vodislav un mandat de 20 de zile, timp în care acesta va sta după gratii. Bărbatul a spus că el nu ar fi vinovat, că femeia s-ar fi dezbrăcat în fața lui și el doar ar fi privit „ca prostul”, după cum singur a declarat, dar nimeni nu îl crede. Înainte de acest episod, femeia cu probleme psihice le spunea rudelor, așa cum putea ea, că bărbatul o tot ciupește, arătând vânătăile de pe corp. Nu a crezut-o însă nimeni până acum, dată fiind starea ei fizică și psihică, lucru de care, cel mai probabil, a profitat și cel care a agresat-o sexual.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here