Aproape şase sute de căsătorii la Primăria Târgu-Jiu

343

Pe parcursul anului trecut, la nivelul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu s-au înregistrat 589 de căsătorii. În aceeaşi perioadă, 37 de cupluri au divorţat pe cale administrativă. De asemenea, în 2013, s-au eliberat 1.104 acte de naştere.

Raportul activităţii de anul trecut a Biroului de Stare Civilă din cadrul Direcţiei Publice Comunitare Locale de Evidenţa Populaţiei (DPCLEP) Târgu-Jiu, precizează că în 2013 s-au înregistrat 589 de căsătorii.
De asemenea, tot anul trecut au fost înregistrate 1.104 acte de naştere şi 704 acte de deces. În plus, pe parcursul anului trecut, 37 de cupluri din municipiul nostru s-au adresat autorităţilor locale în vederea desfacerii căsătoriei pe cale administrativă. Până la sfârşitul anului, au fost soluţionate toate dosarele de divorţ depuse. „Pe linie de Stare Civilă a fost înregistrat un număr de 1.104 acte de naştere în dublu exemplar; 589 acte de căsătorie în dublu exemplar; 704 acte de deces în dublu exemplar. Au fost soluţionate 37 dosare de divorţ pe cale administrativă şi eliberate 37 certificate de divorţ, în dublu exemplar. S-au transcris un număr de 101 acte de stare civilă încheiate în străinătate, s-au eliberat 674 livrete de familie, au fost întocmite la cerere şi eliberate tinerilor căsătoriţi la data oficierii căsătoriei”,  precizează reprezentanţii DPCLEP Târgu-Jiu.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here