Annemarie Mocioi, o câştigătoare în sport şi în artele plastice

517
mocioi annemarieAnnemarie Mocioi are 11 ani, este din Târgu Jiu şi la această vârstă îşi permite să dea frâu liber pasiunilor pentru diferite hobby-uri. Astfel, ea are talent la desen, dansează minunat, înoată ca o sportivă de performanţă şi îşi întrece prietenele în plimbările cu rolele.

A trecut în clasa a V-a şi se poate mândri că îşi desfăşoară pasiunile în voie. Astfel, de trei ani, Annemarie Mocioi face dansuri moderne la Palatul Copiilor Târgu Jiu, în paralel studiind şi desenul. La ultimul hobby, aceasta a obţinut numeroase premii, însă doar în cadrul şcolar. Cu trupa de dansuri, a câştigat cinci medalii, membrii acesteia fiind ocupanţi numai ai locului I. Astfel, două medalii au fost primite la Târgu Jiu, iar celelalte la Slatina, Craiova şi Timişoara.Părinţii sunt sprijinul său cel mai de preţ, ei lăsând-o să-şi desfăşoare toate pasiunile, pentru ca, mai târziu să-şi aleagă o meserie potrivită şi să-i placă ceea ce face. „Îmi place de ea că are spirit întreprinzător, e fire organizată, care îi place să pornească o acţiune. E dintr-o bucată, însă ceea ce ar trebui să înveţe ar fi să fie puţin mai răbdătoare”, ne-a declarat mama fetiţei. Aceştia îi sunt alături la orice concurs, făcându-i galerie.
Vrea să înveţe să schieze
Părinţii i-au ales fetei pentru iarna aceasta un instructor de schi pentru a se pune la punct şi cu acest sport. „Îmi place foarte mult şi sportul, de aceea vreau să învăţ să schiez cât mai repede. Iau şi cursuri de înot de doi ani încoace”, ne-a mărturisit Annemarie Mocioi. Aceasta este şi înnebunită după călătorii, în fiecare vacanţă alegându-şi destinaţie în funcţie de anotimp. Tot în sezonul rece, fata merge la patinoar, stăpânind extrem de bine mersul pe patine. Când are timp liber şi vremea ţine cu ea, fata îşi ia prietenele şi merg în parc la o plimbare cu rolele, mulţumirea sa fiind faptul că nu a luat prea multe căzături până acum. Annemarie se poate caracteriza ca fiind o fire blândă dar energică, veselă dar ambiţioasă şi cu picioarele pe pământ. Momentan, din cauza vârstei, oscilează în dorinţa unei profesii pe viitor, care oricum i se pare destul de îndepărtat.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here