Angajat al Ocolului Silvic Târgu-Cărbuneşti, reţinut pentru cinci infracţiuni

357

Poliţiştii din Țicleni au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la folosirea de instrumente de marcare false, complicitate la tăiere fără drept şi furt de arbori din fondul forestier naţional şi au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unui bărbat de 29 de ani, din comuna Runcu. După o noapte petrecută în arest, angajatul Ocolului Silvic Târgu-Cărbuneşti a fost anunţat că va fi cercetat în libertate.
„În urma cercetărilor efectuate de polițiști, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, s-a constatat faptul că suspectul, în cursul anului 2016, ar fi dispus unor lucrători silvici să marcheze în fals, în vederea tăierii, mai mulți arbori din fondul forestier național de pe raza orașului Țicleni, creând un prejudiciu de aproximativipj gorj 88.000 de lei. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti au decis că lucrătorul silvic poate fi anchetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here