Angajarea psihiatrului pentru Turceni, încă amânată

200

psihiatrie femei turceniÎn pofida faptului că managerul Spitalului Orăşenesc Turceni a scos la concurs, din nou, postul de medic psihiatru, demarând chiar procedurile de organizare a concursului, angajarea este încă amânată.

Mihaela Ceană, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni spune că amânarea concursului de angajare a medicului psihiatru se amână până la soluţionarea problemei legate de spitalul de la Sadu şi, implicit, redistribuirea personalului medical de la această unitate. Deşi respectiva redistribuire s-a făcut deja, concursul pentru angajarea unui psihiatru la Turceni rămâne, deocamdată, amânat. „După ce ne liniştim şi se definitivează situaţia personalului de la spitalul din Bumbeşti-Jiu, se va continua şi procedura de angajare a psihiatrului la Turceni”, a precizat Marius Boeriu, directorul Direcţiei de Sănătate Publică Gorj.

Spitalul Turceni, deschis angajărilor

Unitatea spitalicească din Turceni beneficiază de un management care se implică în găsirea de soluţii pentru a-l transforma într-un spital ce oferă servicii de calitate pacienţilor săi. Conducerea sa nu s-a preocupat doar de realizarea unor lucrări de modernizare, ci şi de noi angajări de personal medical şi auxiliar. Acum, odată cu redistribuirea cadrelor de la spitalul din Sadu, managerul Spitalului Turceni a îmbrăţişat din start propunerea de a primi noi oameni. „M-au sunat de la DSP să mă întrebe dacă am nevoie de toate cadrele pentru posturile vacante afişate pe site-ul Ministerului Sănătăţii. Am acceptat, desigur, şi chiar mă bucur că o să avem oameni noi. La Psihiatrie, spre exemplu, am cinci posturi de asistent. După aceea, aşteptăm să ne apară în revista Viaţa Medicală anunţul pentru angajarea medicului psihiatru şi să stabilim data concursului”, a explicat Mihaela Ceană, managerul Spitalului Orăşenesc Turceni.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here