Amorez din Teleorman, snopit în bătaie cu un mop de concubina din Strâmba-Jiu

409

Un bărbat de 52 de ani din Teleorman a fost internat timp de o săptămână în Secţia ORL a Spitalului Turceni după ce s-a prezentat la urgenţe cu echimoze pe tot corpul. Pacientul, sumar îmbrăcat, fusese bătut serios de femeia pe care o cunoscuse pe un site de matrimoniale. Aceasta, de loc din Strâmba-Jiu, l-a dat pe amorez afară din casă, după ce şi-au petrecut sărbătorile împreună, nu înainte de a-i trage o bătaie serioasă cu mopul, după cum s-a plâns victima, şi a-i arunca bărbatului hainele în stradă. La finalul săptămânii trecute, teleormăneanul a fost externat din spital, acesta plecând din unitatea medicală doar cu haina de blană cu care s-a prezentat îmbrăcat aici.

Bărbatul din Teleorman, vorbesc localnicii din Strâmba-Jiu, a cunoscut-o pe gorjeanca din această localitate, înainte de sărbătorile de iarnă, pe un site de matrimoniale. Femeia susţinea că este singură şi nu a spus nu invitaţiei teleormăneanului de a se prezenta la domiciliul ei pentru ca amorezii, iniţial virtuali, să-şi petreacă împreună Crăciunul şi Revelionul. Omul şi-a făcut bagajele şi cu fluturi în stomac a purces spre Gorj.

Dragostea trece prin stomac
Cei doi s-au plăcut imediat, dovadă că, bărbatul de 52 de ani s-a dovedit şi larg de mână cumpărându-i iubitei sale şi un porc, pe care l-au tăiat în gospodăria femeii, din Strâmba-Jiu, înainte de Crăciun. După ce o parte din carnea animalului s-a terminat au început însă certurile, din ce în ce mai serioase. Totul a culminat cu agresiunea asupra amorezului, lucru petrecut în urmă cu aproximativ zece zile. Moleşit de alcool, teleormăneanul a primit atunci o bătaie zdravănă de la iubita sa, care înarmată cu un mop i-a aplicat mai multe lovituri serioase în zona abdomenului, a spatelui şi a capului. Şi astfel, cu instrumentul de uz casnic, gorjeanca din Strâmba-Jiu l-a bătut pe iubit până l-a scos pe acesta din casă, în frig, aproape dezbrăcat. I-a aruncat acestuia apoi hainele în mijlocul drumului şi l-a abandonat în afara gospodăriei. Omul a reuşit să-şi ia pe el doar haina pe blană şi astfel să ajungă la Turceni, localitate aflată în apropiere, unde s-a adresat unităţii de urgenţe.

Medicii au oferit îngrijiri victimei
Doctorul chirurg Liviu Martin de la Spitalul Turceni, aflat ieri de gardă, a confirmat cazul, comunicându-ne că cetăţeanul din Teleorman a fost, timp de o săptămână, internat în Secţia ORL a unităţii medicale, loc din care a fost externat chiar la finalul săptămânii. “Cunosc cazul deoarece a fost prezentat la raportul de gardă. Pacientul din Teleorman s-a prezentat singur la noi având echimoze pe torace, abdomen şi la nivelul capului. Era în stare de ebrietate şi sumar îmbrăcat. Venise cu o haină de blană pe el şi ceva pe sub. Povestea că a fost bătut cu mopul de femeia pe care o cunoscuse pe un site de socializare. Era foarte comunicativ pe perioada internării. A fost externat joi sau vineri de la ORL. Este un caz excepţional, nu am mai avut în spital, din câte reţin, agresiuni casnice de tipul acesta, în care victimă să fie un bărbat”, a spus, uşor amuzat, doctorul Martin.

Teleormăneanul nu a făcut plângere penală
Dacă amorezul s-a întors pocăit acasă, în spatele său a râs tot satul. Localnicii din Strâmba-Jiu s-au amuzat copios când au aflat ce “vitează” a fost consăteanca lor, în timp ce bărbatul venit în peţit a plecat şi bătut şi cu banii daţi. Pe un porc evident care nu s-a consumat tot în prezenţa sa, iubita urmând să-şi umple golul rămas cu bucăţile rămase din animalul făcut cadou.
Victima agresiunii domestice, din datele pe care le deţinem, nu s-a adresat poliţiei cu plângere penală împotriva celei care a găsit să-l altoiască cu mopul cu care spăla pe jos, în urma unui conflict verbal mult prea serios.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here