Amenzi de aproape 7000 de lei, aplicate de jandarmi

287

În prima săptămână din decembrie, în urma misiunilor desfăşurate, jandarmii gorjeni au aplicat zeci de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproape 7000 de lei.

În perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2015, jandarmii gorjeni au acţionat atât în mediul urban, cât şi în mediul rural, la nivelul judeţului Gorj, executând misiuni specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi constatării faptelor de natură contravenţională sau penală. „În această perioadă au fost executate un număr de 93 misiuni de menţinere a ordinii publice şi zece misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări sportive şi cultural artistice şi comemorative. Totodată, au fost executate un număr de zece acţiuni în cooperare cu alte instituţii pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, controale comune de prevenire a situaţiilor de urgenţă, acţiuni de control pentru combaterea evaziunii fiscale, etc.. Au mai fost executate şi un număr de cinci acţiuni pentru punerea în executare a mandatelor de aducere emise de organele judiciare”, a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.
Rezultatele obţinute de către jandarmii gorjeni pe timpul îndeplinirii misiunilor în perioada respectivă au constat în aplicarea a 40 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6800 de lei, constatarea independentă a trei infracţiuni şi constatarea a şapte infracţiuni în comun cu poliţia.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here