Amenzi de 140.000 de lei ale comisarilor de mediu

117

activitate confectia facuta de mineComisarii Gărzii de Mediu Gorj au sancţionat trei societăţi din judeţul nostru în urma controalelor efectuate în săptămânile anterioare şi asupra cărora au tronat mai multe nereguli. Potrivit lui Ovidiu Ilie, şeful Gărzii de Mediu Gorj, SC Confecţia SA şi SC Hidroconstrucţia SA din municipiul Târgu-Jiu au primit câte o sancţiune de 20.000 de lei. Motivul este gestionarea incorectă a deşeurilor.

„În cazul celor două societăţi am dispus măsuri de remediere a neregulilor, iar în cazul în care acestea nu se vor realiza, legea mediului prevede sancţiuni cuprinse între 50.000 lei şi 100.000 lei”, a precizat comisarul-şef al Gărzii de Mediu Gorj.

O a treia societate amendată este Suinprod Bumbeşti-Jiu, care a primit o sancţiune contravenţională în valoare de 100.000 de lei. Comisarii de mediu gorjeni au dispus această sancţiune pentru nerespectarea a două măsuri din programul de etapizare al unităţii.

În perioada următoare, reprezentanţii gorjeni ai Gărzii de Mediu continuă controalele privind salubrizarea cursurilor de apă şi cele planificate din tematica anuală.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here