Ameninţaţi cu moartea! Afaceristul Benegui, acuzat de hărţuire de fosta soţie şi de viitorul ei soţ

1069

Marius Bengui, divorţat de soţia sa Daniela în 2012 şi recăsătorit cu fosta sa subalternă din Argeş, în 2014, Valeria Stan constintuindu-se parte civilă într-un dosar de tâlhărie recent finalizat în favoarea inculpatului la Curtea de Apel Piteşti, este acuzat de fosta nevastă că o hărţuieşte. Daniela Benegui susţine că fostul soţ a ameninţat-o, chiar la finalul săptămânii trecute, cu moartea, şi că atât ea, cât şi viitorul ei soţ sunt permanent urmăriţi şi ameninţaţi de către acesta. Cert este că joi după-amiaza, afaceristul şi-a parcat maşina în faţa blocului în care domiciliază viitorul soţ al Danielei Benegui, ştiind că în imobil sunt fosta soţie şi fiul său mai mic. A păzit zeci de minute blocul, staţionând la o terasă de la parterul imobilului, aşteptând, printre ameninţări, ca să plece din interior, cuplul format din fosta sa soţie şi iubitul acesteia. Nu este însă primul incident de acest fel de care au parte cei doi, motiv pentru care, încă din aprilie, Daniela Benegui a cerut instanţei de judecată un ordin de protecţie, legat de fostul său soţ. I-a făcut, de asemenea, mai multe plângeri penale, în care reclamă comportamentul abuziv al fostului soţ care spulberă liniştea sa şi a copiilor săi. Benegui, la rândul său a dat-o în judecată pe mama copiilor acestuia, pentru pensie de întreţinere şi pentru stabilirea programului de vizitare a copiilor minori.

desc masinaPatronul falimentarei Ralbex, Marius Benegui, nu se comportă ca un bărbat recent recăsătorit. Deşi şi-a refăcut viaţa cu Valeria Stan, femeia care l-a băgat în arestul IPJ Piteşti, după ce l-a acuzat de tâlhărie, asta chiar în noaptea dintre ani, Marius Benegui nu o mai are alături pe proaspăta soţie. După ce femeia şi-ar fi retras plângerea de tâlhărie făcută la adresa celui ce, între timp, i-a devenit soţ făcând la instanţă dovada căsătoriei, iar Curtea de Apel Piteşti i-a dat pe 12 iunie 2014 o sentinţă favorabilă inculpatului, scăpându-l de răspunderea penală pentru fapta reclamată de Valeria Stan, Benegui i-ar fi dat femeii papucii. O spun chiar apropiaţii cuplului care susţin că Benegui exact asta a urmărit, să o facă pe Stan să-şi retragă plângerea care a stat la baza dosarului său penal, pentru ca apoi să scape de aceasta, concentrându-şi acum toată atenţia asupra familiei pe care, de bună voie a părăsit-o cu aproape doi ani în urmă. Valeria Stan ar fi părăsit astfel, de câteva zile, domiciliul conjugal din Gorj plecând la Argeş, asta în urma mai multor certuri aprinse cu soţul său care însă, fericit că a scăpat de dosarul penal, s-ar fi debarasat de aceasta. Nu este însă prima oară când cei doi se ceartă aprins şi se împacă, aşa că nu este exclus ca Valeria să revină, la vila de la Turcineşti, pe care o ocupă în întregime cu soţul ei. Marius Benegui a făcut public recent că are un contract de comodat cu fosta soţie, în legătură cu vila de la Turcineşti, pentru care plăteşte lunar rate la bancă, casa fiind construită pe baza unui împrumut bancar.

beneguiUrmăriţi la bloc!
Atenţia lui Benegui s-a concentrat astfel, liber fiind, total asupra vieţii fostei sale soţii, Daniela, aflată într-o relaţie serioasă cu un alt bărbat, dar şi asupra copiilor. Pentru că foştii soţi nu comunică, Daniela Benegui refuzând să discute cu fostul soţ, acesta şi-ar transmite ameninţările prin persoane apropiate. Totul după ce, cu ceva vreme în urmă apelase şi la ameninţări telefonice şi prin mesaje, dar după ce fosta soţie a folosit aceste înregistrări în anchetele penale s-a ferit să mai apeleze la acestea.
Cert este că, joi după-amiaza, coincidenţă sau nu, fosta soţie susţine însă că este o normalitate deja, maşina afaceristului Marius Benegui era parcată în faţa blocului în care locuieşte viitorul soţ al Danielei Benegui. A staţionat acolo ore în şir, o parte din timp petrecând-o acesta la terasa de la parterul blocului, unde a stat singur, a fumat ţigară din ţigară şi a vorbit la telefon. I-a transmis fostei soţii, prin apropiaţi, că o aşteaptă să iasă şi nu s-ar fi ferit să o ameninţe cu moartea pe aceasta, spune Daniela Benegui.
Aceasta se afla cu copilul cel mic în apartamentul viitorului său soţ, Ionuţ Sguroiu, avertizând-o că nu pleacă de la bloc până ce respectivii nu coboară din apartament. Cei doi au ieşit, câteva ore mai târziu, făra ca acesta să fie însă prin preajmă, deşi maşina lui era parcată la câţiva metri de intrarea blocului.

desc1Acuzat că a “spart” apartamentul fostei soţii!
Nu este însă singura dată când cuplul pleacă sub tensiune de acasă. Când cei doi au plecat într-o excursie în Olanda, excursie făcută publică de Marius Benegui în presă, la întoarcerea din vacanţă, apartamentul Danielei fusese “vizitat” de fostul soţ. Daniela Benegui, aflând că Marius Benegui a intrat în locuinţă cu ajutorul cheilor luate de la copii, a făcut o plângere la poliţie, acuzându-l direct pe omul de afaceri că a intrat în apartament fără acordul ei. Aceasta susţine acum că Benegui i-ar fi luat nişte acte din imobil, atât legate de apartament, cât şi de copii, că i-ar fi verificat laptopul dar, din fericire, că nu i-ar fi distrus nimic.
De altfel, cei doi i-au făcut mai multe plângeri la poliţie şi parchet lui Marius Benegui, ambii acuzându-l de hărţuire şi ameniţare pe afacerist. Nu sunt singurele plângeri, comportamentul neadecvat al lui Marius Benegui fiind cunoscut de poliţisti, urmare a nenumăratelor reclamaţii la adresa acestuia venite din partea cuplului.

desc2Frecventează blocul
În nişte delaraţii recent făcute în mass-media, Marius Benegui se consideră însă, în mod incredibil, victima fostei sale soţii şi a viitorului soţ al acesteia, în ciuda faptului că pe rol se judecă cererea Danielei Benegui de a primi un ordin de protecţie care să-l ţină la distanţă de ea pe fostul soţ. Cum instanţa încă nu i-a dat dreptate fostei soţii, Marius Benegui face tot posibilul pentru a-i arăta acesteia că ţine “aproape”, venind periodic în faţa locuinţei sale şi a celei a lui Ionuţ Sguroiu, deşi ambii i-au făcut plângeri legate de hărţuirea de care ar avea parte, periodic, de la acesta. Fosta soţie a acestuia suţine că, din aceste motive, între cei doi nu mai există nicio cale de împăcare.
Anamaria Stoica

3 COMENTARII

  1. Avand in vedere si postarea sa de pe facebook, prin care sustine ca este nevinovat, observam ca este un om cu probleme pshihice care trebuie bagat in camasa de forta.

    • Daca sti ceva ce crezi ca trebuie spus si eu nu am spus poti sa spui aici chiar daca nu ai curajul sa iti arati identitatea eu iti voi raspunde cinstit

  2. Cum se apara domnul Benegui cum ca nu s-a despartit de actuala sotie…….. sa spuna domnul de cate ori s-au certat si aceasta a plecat in Pitesti ? Saptamana trecuta cind acesta sustine ca nu au fost despartiti ,domnul Benegui o scosese pe actuala sotie de pe profilul de facebook si nu mai aparea casatorit ,iar la actuala sotie aparea ca locuieste in Pitesti. Si-au schimbat statusul duminica atunci cind madam Moni sa intors la domiciliul din Turcinesti. Madam Moni nu va pleca definitiv si va suporta toate nebuniile lui Benegui atat cat acesta mai are niste banuti in cont din vanzarea unei locuinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here