Ambulanţa Gorj, în doliu

124

Doi gorjeni au murit, miercuri, în urma unui accident rutier petrecut pe DN2A, la ieşire din localitatea Ţăndărei, în urma impactului dintre un autoturism şi un autotir. Este vorba despre o asistentă de la Ambulanţa Gorj şi un alt bărbat, probabil soţul acesteia. Firuţa Onescu se afla la volanul maşinii alături de soţul ei iar poliţiştii iau în calcul faptul că acesta a adormit la volan.

Accident în lanţ la intrarea în Ţăndărei, în urma căruia Firuţa Onescu, de 45 de ani, şi un bărbat de 29 au decedat. Asta după ce, autoturismul înmatriculat în Gorj a derapat şi s-a ciocnit de un tir, iar vehiculul de mare tonaj a ricoşat într-un autobuz de transport călători, parcat în zona popasului de la restaurantul Racman. Şoferul tirului a declarat ziariştilor ialomiţeni că autoturismul a derapat şi s-a izbit de el. Încercând să ferească maşina, conducătorul auto al vehiculului de mare tonaj a intrat în parcarea de la restaurant, iar în urma impactului a ricoşat într-un mijloc de transport persoane, oprit pentru un popas al călătorilor.
În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că autoturismul era condus de şoferiţa de 45 de ani şi iau în calcul la producerea accidentului ipoteza adormirii acesteia la volan. Ea şi tânărul pasager sunt din Târgu-Jiu. Corpurile neînsufleţite au fost descarcerate de pompieri şi transportate la Serviciul de Medicină Legală.

Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum
Tot din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că asistenta care conducea autoturismul înmatriculat în judeţul Gorj, care se deplasa pe ruta Hârşova-Ţăndărei, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a pătruns pe contrasens şi s-a lovit frontal de autotirul condus de bărbatul de 54 de ani din Hârşova, care circula regulamentar.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here