Adolescenți cercetați pentru furt dintr-un magazin din Prigoria

610

Doi minori de 14 și 16 ani, din comuna Prigoria, sunt cercetați pentru furt calificat, după ce ar fi sustras produse alimentare, cosmetice și un telefon mobil, dintr-un magazin din localitate.
Aceștia ar fi profitat de faptul că proprietarul nu era acasă, însă după două zile au fost prinși de polițiști. Prejudiciul în valoare de aproximativ 700 de lei a fost recuperat în totalitate.
,,La data de 26 august, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Prigoria au fost sesizaţi de un bărbat de 55 de ani, din comuna Prigoria, cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 august, persoane necunoscute ar fi pătruns în magazinul mixt, situat în incinta locuinței sale, de unde ar fi sustras mai multe produse alimentare, cosmetice și un telefon mobil.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că, în noaptea de 24/25 august 2019, în timp ce bărbatul și familia acestuia erau plecați de la domiciliu, persoane necunoscute ar fi pătruns, fără drept, pe o ușă principală de acces, care era neasigurată, de unde ar fi sustras bunurile.
În urma investigațiilor efectuate de polițiști au fost identificați doi tineri, de 14 și 16 ani, ambii din comuna Prigoria, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, iar prejudiciul în valoare de 700 de lei a fost recuperat, în totalitate și restituit părții vătămate.
Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cei doi tineri sunt cercetați în libertate.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here