Adolescentele date dispărute, găsite de poliţişti

327

Cele două adolescente în vârstă de 16 ani din Târgu-Jiu, semnalate ca fiind dispărute de la domiciliu, s-au întors acasă. Una dintre acestea a fost găsită de poliţişti iar cealaltă a revenit singură la domiciliu.

Minora, Negrescu Elena Cristina, care a plecat de la domiciliu în data de 22 de noiembrie, a fost găsită de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigaţii Criminale pe strada Tudor Vladimirescu, din Târgu-Jiu, în zona Spitalului Judeţean. „Poliţiştii au condus-o la sediul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, aceasta afirmând că în perioada plecării de la domiciliu nu a comis şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Prin urmare, minora a fost încredinţată tatălui său”, a anunţat Cătălin Buşe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Cealaltă adolescentă, Nicolae Luiza Elena, semnalată ca fiind dispărută de la domiciliu din data de 23 noiembrie, s-a întors singură acasă după aproape o săptămână. „La data de 28.11.2014, ora 16:00, minora Nicolae Luiza Elena, în vârstă de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la domiciliu. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au condus-o la sediul Poliţiei municipiului Târgu Jiu, aceasta afirmând că în perioada plecării de la domiciliu nu a comis şi nu a fost victima vreunei infracţiuni. Minora a fost încredinţată mamei sale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here