Activitati dedicate lui Brancusi, la Centrul Christian

338

Săptămâna Constantin Brâncuși 13-17 februarie 2017

Centrul de zi ,,Christian” a celebrat ca în fiecare an Ziua Brâncuși, prin activități culturale și artistice prin care s-a dorit participarea a cat mai multor beneficiari ce frecventează locația. Astfel, scopul acestor manifestări ce s-au desfășurat pe durata întregii săptămâni, marcând astfel 141 de ani de la nașterea marelui sculptor a fost acela de a ,,pune” în mintea și sufletul celor prezenți informații de bază, trăiri, cât și importanța acestuia ca om și artist.
În fiecare zi, începând cu ora 14:00, a rulat în cadrul centrului câte un film documentar despre Constantin Brancuși printre care: Brancuși din eternitate, Coloana sau lecția despre infinit, Brâncuși sau școala de a privi, Mari români – Constantin Brâncuși, Brâncuși – Ciolpitorul de suflete, Acasa la Brâncuși.
Ieri, 16 februarie 2017 s-a desfășurat evenimentul dedicat acestuia sub denumirea ,,Brâncuși – revoluția spiritului” prin organizarea unui concurs de cultură generală, făcând astfel o retrospectivă a întregii săptămâni prin raspunderea la întrebări cu tema dată, recunoașterea operelor, cât și completare de fraze specifice artistului.
(I.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here