ACL-iştii cu funcţii din Gorj, la şedinţă la Poiana Braşov

192

Aleşii locali, preşedinţii de organizaţii judeţene ale ACL şi conducerea centrală a Alianţei, se reunesc la acest sfârşit de săptămână la Poiana Braşov. Vineri şi sâmbătă, la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov vor avea loc Liga aleşilor locali din ACL şi Biroul Permanent Naţional al ACL.

Vineri, începând cu ora 17.30, se va desfăşura şedinţa Biroului Permanent Naţional al ACL, cu preşedinţii de organizaţii din toată ţara, dar şi cu tot ce înseamnă conducere şi reprezentare a ACL, începând cu Klaus Iohannis, până la primarul Braşovului, George Scripcaru, urmată de declaraţii de presă. Sâmbătă, de la ora 10.30, la Sala NATO de la Hotelul Piatra Mare va începe reuniunea Ligii aleşilor locali, la care vor participa reprezentanţii ACL din România din administraţia publică locală (primării, consilii judeţene şi locale).
Discuţiile de la Braşov au pe ordinea de zi alegerile prezidenţiale ca principal punct, dar şi la punctul de vedere al Ligii aleşilor locali referitor la OUG privind migraţia aleşilor locali şi politica ACL în ceea ce înseamnă administraţia publică locală în România. Punctul forte al întâlnirii va fi susţinerea lui Klaus Iohannis la funcţia de preşedinte al României.
Tot sâmbătă, la Hotelul Piatra Mare va avea loc Şcoala de vară a femeilor din ACL.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here