A plecat la băi şi nu a mai venit

347
disparutUn bătrân în vârstă de 72 de ani, din Drăguţeşti, a fost dat dispărut de către membrii familiei după ce acesta nu a mai revenit din staţiunea Băile Herculane. Vasile Oproiu mergea destul de des la diferite staţiuni balneo-climaterice din ţară, de unde revenea după două sau chiar trei săptămâni.

De data aceasta, însă, nu s-a mai întors. „Sesizarea a fost făcută tardiv, deoarece rudele dispărutului erau obişnuite cu plecările anuale ale acestuia la diferite staţiuni din ţară, unde mergea pe cont propriu şi revenea la domiciliu după 2-3 săptămâni”, a declarat ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Semnalmentele bătrânului sunt: înălţime aproximativ 1,75 m, constituţie atletică, greutate aproximativ 75 kg, păr alb, faţa ovală, ochi verzi, buze subţiri, urechi mari. La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni şi sacou de culoare neagră, haină din fâş de culoare verde, îmblănită, căciulă groasă cu cozoroc, iar în picioare purta ghete de culoare neagră. Cine poate oferi amănunte, este rugat să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here