A ajuns din victimă, acuzată

352
O tânără de 21 de ani din Mătăsari care, în urmă cu o lună, i-a acuzat pe şase tineri de viol este acum cercetată pentru mărturie mincinoasă. Fata a povestit că îi ştia pe doi dintre ei şi că, ulterior, a fost supusă de ei şi încă patru bărbaţi la întreţinere de relaţii sexuale, fără voie.

G.G.L. a povestit, la momentul respectiv, oamenilor legii, că îi ştie pe doi dintre cei şase tineri care au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei, dar că le cunoaşte doar prenumele. Primii care au fost depistaţi de către poliţie au fost cei doi, Florin P., de 20 de ani şi Marian D.C., de 22 de ani, ambii din Băleşti. Povestea pe care fata a spus-o tuturor a fost că a primit o invitaţie la cafea, de la cei doi tineri, într-un bar din localitatea Drăgoteşti, de aici pornind toată povestea cu violul.
Se întoarce roata
Din localul respectiv, pe motiv că este ziua unuia dintre ei, toţi trei au plecat la Băleşti, localitatea de origine a băieţilor. Ajunşi în preajma pârâului Jaleş, fata spunea că a fost violată atât de către tinerii care o însoţeau, cât şi de alţi patru care au sosit între timp, anunţaţi, probabil, de prietenii lor despre „distracţia” pe care au pus mâna. Toţi cei şase tineri au fost depistaţi de către poliţie şi, în data de 17 ianuarie, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru viol. În urma cercetărilor şi a probatoriului, roata s-a întors, cea care este acum cercetată fiind fata care, spun gurile rele, ar fi convenit cu băieţii la o sumă de bani pentru distracţie, bani pe care ulterior nu i-a mai primit.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here