120 de locuri, disponibile la colegiile militare

300

Centrul Militar Judeţean Gorj prin Biroul Informare – Recrutare a început activitatea de recrutare a tinerilor în vederea participării la examenele de admitere în instituţiile militare de învăţământ liceal. Peste o sută de locuri sunt disponibile în învățământul militar.

În vederea admiterii în instituţiile militare de învăţământ liceal Ministerul Apărării Naţionale scoate la concurs 120 locuri la fiecare din următoarele colegii militare naţionale: Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova; Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba-Iulia; Colegiul Naţional Militar ,,Dimitrie Cantemir” din Breaza; Colegiul Naţional Militar ,,Ştefan cel Mare” din Cîmpulung Moldovenesc.
Colegiile militare naţionale au specializarea matematică-informatică. Acestea sunt dotate adecvat, încadrate cu personal de calitate, care aplică în activitatea didactică metodologii moderne de transmitere a cunoştinţelor şi de învăţare eficientă.
Elevii gorjeni de clasa a VIII-a se mai pot înscrie şi finaliza dosarul de candidat până la data de 24.03.2017. Aceştia susţin probe de selecţie, testarea psihologică, verificarea capacităţii motrice şi interviul de evaluare, în Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Alba Iulia, iar cei care sunt declaraţi ,,admis” vor susţine un test grilă de verificare a cunoştinţelor la limba română şi matematică. Informaţii referitoare despre coţinutul dosarului şi al probelor de selecţie în detaliu, tematica şi orice alte date necesare, cei interesaţi le pot obţine la sediul biroului din Tîrgu-Jiu, str. Parâng, nr. 1 (în incinta Cercului Militar Tîrgu-Jiu), în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, între orele 08.00-16.30, în zilele de marţi, între orele 08.00-18.30 sau la numărul de telefon 0253215563.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here