Zeci de proiecte prin PNRR pentru dotarea școlilor din Gorj

793

Nu mai puțin de 68 de proiecte vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență pentru dotarea școlilor din județul Gorj. Ministerul Educației a publicat, luni, harta interactivă unde pot fi văzute toate cele peste 2.500 de proiecte derulate prin PNRR.
„Accesați harta interactivă pentru a vedea unde se încheie contractele de finanțare din cadrul apelului «Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitare și a unităților conexe». Finanțăm un număr total de 2.538 de proiecte prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea totală eligibilă, fără TVA, este de peste 1 miliard de euro. Toate școlile și unitățile conexe care au solicitat dotări vor primi finanțare pentru: mobilier pentru sălile de clasă; materiale didactice; echipamente tehnologice și echipamente sportive”, au transmis reprezentanții Ministerului Educației.
Astfel, peste o sută de unități de învățământ din Gorj vor fi modernizate și dotate pe bani europeni.
Consiliul Județean a depus două proiecte pentru dotarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu și a Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here