Zeci de comercianţi, în Dumbrava Drăgoieni şi Poiana Narciselor

162

În apropierea zilei de 1 Mai, pregătirile pentru sărbătoarea câmpenească ce va avea loc în Dumbrava Drăgoieni sunt în linie dreaptă. Autorităţile se aşteaptă la un număr de aproximativ 20-25 de societăţi comerciale de alimentaţie publică. Totodată, au început şi pregătirile pentru Sărbătoarea Narciselor, care se va desfăşura pe data de 12 mai.

Ziua Muncii este sărbătorită şi în acest an în Dumbrava Drăgoieni. Participanţii vor avea parte de o petrecere câmpenească, cu muzică, voie bună şi mâncare tradiţională românească şi grătare. Pregătirile pentru această manifestare sunt în linie dreaptă. „Pe 30 aprilie o să ne deplasăm în Dumbrava Drăgoieni pentru a amplasa societăţilor care vor comercializa produse la grătar, bere, sucuri, dulciuri, precum şi a societăţilor comerciale care comercializează haine, jucării şi alte produse. Ne aşteptăm la un număr de 20-25 de societăţi comerciale de alimentaţie publică”, a declarat Florin Munteanu, şeful Serviciului Concesionări din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.
Comercianţii care vor participa la eveniment nu vor achita nicio taxă către autorităţile locale.

Sărbătoarea Narciselor are loc pe 12 mai
Aşa cum ne-am obişnuit, în prima duminică de după ziua de 1 mai are loc Sărbătoarea Narciselor, la Preajba. În acest an, în prima duminică se sărbătoreşte Învierea Domnului, astfel că autorităţile au decis ca evenimentul de la Preajba să se organizeze pe data de 12 mai. „Conform tradiţiei, duminica următoare ar trebui organizată sărbătoarea narciselor, însă dat fiind faptul că atunci este ziua de Paşti, s-a decis să aibă loc pe data de 12 mai. Acolo vom da amplasamentele pe data de 11 mai”, a menţionat Florin Munteanu.Trebuie precizat faptul că şi societatea de transport în comun va pregăti un orar personalizat atât pentru data de 1 mai, cât şi pentru 12 mai. Se pare că şi condiţiile meteorologice vor fi favorabile, după cum rezultă din prognozele actuale. Prin urmare, târgujienii vor avea parte de distracţie pe cinste în Dumbrava Drăgoieni şi în Poiana Narciselor.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here