Week-end cu accidente în staţiunea Rânca

913

Salvamontiştii gorjeni au avut din nou un week-end încărcat. Aglomeraţia înregistrată în acest sfârşit de săptămână în staţiunea Rânca s-a lăsat cu şase accidente în staţiune. De asemenea, alte 8 intervenţii s-au făcut la punctul de prim ajutor al bazei Salvamont din staţiune. O singură persoană a fost transportată la spital cu ambulanţa.

În acest sfârşit de săptămână, turiştii au luat din nou cu asalt staţiunea Rânca. S-a schiat pe toate cele cinci pârtii din staţiune şi, de asemenea, au fost practicabile şi cele pentru săniuţe. Cum era de aşteptat, accidentele nu au lipsit. Şase persoane au fost implicate în accidente în staţiune, alte opt adresându-se salvamontiştilor la baza Salvamont din Rânca. „Am avut 6 cazuri în staţiune şi 8 intervenţii la punctul de prim-ajutor al bazei Salvamont. Un singur caz a fost transportat la spital cu ambulanţa, fiind vorba despre un accident la sanie”, a confirmat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.
Ca de fiecare dată, salvamontiştii au intervenit prompt la fiecare solicitare, toate cazurile fiind rezolvate pe loc, solicitându-se intervenţia unui echipaj de ambulanţă pentru un singur accidentat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here