VIDEO: Politica uitucilor! Rareş Bogdan: Ferecaţi uşile PNL, pentru orice ales local al PSD! Cotojman: Au venit și ne-au rugat!

1672

Liberalii au uitat îndemnul europarlamentarului Rareș Bogdan care a cerut conducerii PNL, în urmă cu exact un an, în cadrul Consiliului Național, să nu îi primească pe aleșii locali social-democrați în partid. Recent, primarii Cristina Cilibiu (Turceni) și Vili Pasăre (Dragotești) au dezertat din PSD, cu o săptămână înainte de expirarea perioadei pentru depunerea candidaturilor, și au intrat, pe ușa larg deschisă, direct în PNL. Explicația vicepreședintelui PNL Gorj, Liviu Cotojman, este aceea că cei doi primari i-au rugat pe liberali să-i primească și, în zilele următoare, se așteaptă ca și alți aleși PSD să treacă în tabăra liberală.

,,Primarii noştri vor recâştiga mandate şi vreau să îl rog pe fiecare preşedinte de filială, pe fiecare prim-vicepreşedinte, pe fiecare preşedinte de organizaţie locală, pe Ludovic Orban, pe Raluca, pe Iulian: nu îi primiţi în partidul nostru, ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD! Nu au ce căuta în PNL. Îi vom zdrobi. Sunt dezorientaţi, sunt îngenunchiaţi. (…) Nu aveţi ce să vorbiţi cu ei. Zdrobiţi-i în alegeri! Nu au ce căuta în casa noastră”, a spus Rareş Bogdan, la Consiliul Naţional al liberalilor, în august, anul trecut. La un an distanță, în PNL Gorj și-au făcut loc trei primari PSD: Marian Slivilescu, primarul orașului Tismana, Cristina Cilibiu, primarul orașului Turceni și Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești, ultimii doi primiți în tabăra liberală chiar zilele trecute.Liderii organizației județene a PNL Gorj afirmă că, în zilele următoare, în partid va ajunge și Marian Tătaru, primarul comunei Ionești, cel care își făcuse deja materiale electorale cu sigla PSD, dar și alți aleși locali sau anunțați ca și candidați din partea social-democraților.Vicepreședintele PNL Gorj, Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia a declarat că liberalii încă mai așteaptă alți primari de la PSD care și-au anunțat intenția de a candida sub sigla PNL și că aceștia s-au rugat să fie primiți în partid.,,Nu cred că vreun membru marcant din PNL a încercat, prin diferite mijloace, să aducă un primar PSD la PNL, au venit singuri, din proprie inițiativă. Dumnealor ne-au căutat, nu noi pe dumnealor. (…) Au venit și ne-au rugat”, a afirmat Cotojman.
Claudiu Matei

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here