Vicepreședintele ANPC, în control în regiunile pe care le are în coordonare! Prima oprire a lui Giurcău, în Valea Jiului

530

Gorjeanul Mădălin Giurcău, vicepreședinte al ANPC, a făcut un control, săptămâna trecută, în Valea Jiului, la graniță cu Gorjul. În Hunedoara, pe data de 14 mai 2020, sub coordonarea vicepreședintelui ANPC, au fost efectuate acțiuni de control în piețele agroalimentare ale municipiilor Petroșani, Lupeni și Vulcan privind verificarea modului în care comercianții îndeplinesc respectarea prevederilor Ordonanțelor Militare menite să prevină răspândirea noului coronavirus #COVID-19, precum și felul în care sunt respectate drepturile consumatorilor.

Împreună cu comisarii din cadrul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Vest (Timiș) – CJPC Hunedoara, Mădălin Giurcău a controlat 21 de operatori economici, aplicând 12 amenzi în valoare totală de 44 000 de lei și oprind de la comercializare 671 kg produse alimentare în valoare de cca 6000 de lei.
Au fost constatate abateri privind informarea incorectă, produse expirate și nerespectarea condițiilor de păstrare și depozitare.
Urmare a acestor abateri au foat aplicate și măsuri speciale de suspendare temporară a activității la piețele SC Agroaliment SRL din Vulcan și Piața Agroalimentară Vulcan pentru nerespectarea Ordonanțelor Militare, cei doi operatori economici fiind sancționați și cu câte o amendă în valoare de 10 000 de lei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here