Valentine’s Day 2012, strivit de nămeţi

106

cadouri3În acest an, sărbătoarea iubirii în variantă americană – Valentine’s Day – a fost învinsă de nămeţi. Nimic din frumuseţea zilei de 14 februarie 2011 nu s-a mai regăsit în acest an. Târgujienii au găsit imediat diferenţele între cele două zile şi au suspinat după soarele şi temperaturile resimţite anul trecut de Valentine’s Day. Nici evenimentele organizate cu această ocazie nu au mai avut farmecul celor din 2011.

Centrul municipiului Târgu-Jiu nu a mai fost „invadat” de îndrăgostiţi cu inimioare şi nici de comercianţii care vindeau obiecte specifice sărbătorii iubirii. Toate acestea au fost înlocuite de nămeţi.

Comercianţii s-au speriat de nămeţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei Municipiului Târgu-Jiu, solicitări de la comercianţi au fost şi în acest an, dar până la urmă aceştia au renunţat la ideea comercializării produselor în centrul municipiului. „Au fost trei solicitări din partea comercianţilor, dar au preferat să meargă în zona pieţei, considerând că acolo au un vad comercial mai bun”, a menţionat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Îndrăgostiţii care au preferat să facă o plimbare prin centrul municipiului nu au avut de unde să-şi cumpere inimioare de pluş sau baloane în formă de inimioară. Anul trecut aceste obiecte s-au comercializat în zona teatrului, însă nu trebuie să uităm faptul că în 2011 Valentine’s Day a fost o zi primăvăratică.

Autorităţile locale nu au uitat de Valentine’s Day

Picture 103Autorităţile locale s-au străduit şi în acest an să le ofere îndrăgostiţilor un program drăguţ, de Valentine’s Day. Totuşi, din cauza zăpezii şi a frigului, tinerii nu au mai putut savura frumoasele momente, care anul trecut au avut loc în Parcul Central. În acest an, potrivit programului manifestărilor din 14 februarie, la ora 13:00, în Foişorul din Parcul Central, Fanfara „Armonia” a delectat publicul cu muzică de promenadă. La lăsarea serii, mai precis la ora 18:00, a avut loc un spectacol oferit de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” cu piesa „Me and my girl”, în regia lui Achille Roselletti. Intrarea s-a făcut numai pe bază de invitaţie, care a putut fi ridicată de la Centrul de Informare a Cetăţenilor din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here