USL şi PDL-ul s-au pupat la Turburea! – Viceprimar PSD nou în primăria lui Bârcă

326

Începând de joi, viceprimarul PDL de Turburea, Ion Popovici, şi-a luat adio de la funcţie, el fiind destituit în şedinţa Consiliului Local Turburea chiar cu sprijinul colegilor săi din PDL. În sală nu s-au aflat preşedintele PDL Gorj, Dan Vâlceanu, şi nici responsabilul de zonă, Puiu Diaconescu, absenţa acestora dând curs interpretărilor.

Constantin Daju este începând de joi după amiaza viceprimar al comunei Turburea, asta după ce, spre surprinderea fostului ocupant al postului, Ion Popovici, acesta a fost schimbat din funcţie. Popovici, consilier PDL, a fost înlocuit la urgenţă cu Daju, consilier PSD, după ce mai toţi consilierii PDL au votat demiterea celui cu care Bârcă a făcut echipă de la locale. La votul noului viceprimar, pentru Daju s-au cumulat 10 voturi pentru, 7 de la consilierii USL şi 3 de la PDL, în timp ce Popovici a ieşit din sală, iar doi pedelişti au votat ,,împotrivă”.
,,Este o caracatiţă mare aici. O mafie, se spală bani în Primăria Turburea. Am încercat să fac ceva bun. Nu ştiu cu cei îi are la mână primarul, chiar pe consilierii mei de la PDL, probabil e vorba de bani, le promite marea si sarea. Nu am jucat murdar, Bârcă a avut nevoie de mine la alegeri şi apoi m-a aruncat. Acum am înţeles adevărata politică”, a declarat fostul viceprimar Popovici, după şedinţa în care a fost destituit din funcţie, supărat că schimbarea sa nu a fost trecută, iniţial, nici pe ordinea de zi.

Majoritate USL cu primar PDL
Bârcă a declarat că l-a schimbat pe Popovici deoarece acesta a îndemnat consilierii să voteze împotriva unui proiect al său de preluare a unui spaţiu de la Petrom pentru a-l transforma în cămin de bătrâni. ,,Am făcut majoritate la Turburea. Oricum eu am luat în serios excluderea din PDL. Vâlceanu nu avea ce căuta la şedinţă”, a declarat, ieri, Bârcă, care a demonstrat că este astfel pesedist.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here