Un târgujian a impresionat juriul MasterChef

436

Cristian Şorop, un peisagist târgujian în vârstă de 49 de ani, a reuşit să îi impresioneze pe juraţii de la MasterChef. El i-a dat gata cu rulou din caramel cu suc de rodii şi seminţe de susan, asigurându-şi astfel un binemeritat şorţ şi calificarea în următoarea etapă a emisiunii.

Gorjeanul Cristian Şorop i-a impresionat pe şefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu cu un rulou caramelizat cu sos de rodii. Nu doar aranjamentul din farfurie i-a dat gata pe juraţii MasterChef, ci şi gustul preparatului. Şorop a pictat cu sosul de rodie chiar sub privirile celor trei, timp în care le povestea despre meseria sa, precizându-le că este peisagist şi că se ocupă cu proiectarea, amenajarea şi întreţinerea de grădini.
reteta_cristianFarfuria aranjată de Cristi Şorop, poreclit, după cum el a menţionat în emisiune, „Moş Tigaie”, era cu adevărat una artistică, însă se pare că şi gustul preparatului era unul dumnezeiesc. “Este o reţetă atât de simplă, că mi-e ciudă că nu am făcut-o şi eu până acum. Este dumnezeiască!”, i-a spus Chef Florin.
Cu trei de „DA!”, târgujianul Cristian Şorop s-a calificat în următoarea etapă a MasterChef. Apropiaţii şi nu numai l-au felicitat şi pe internet şi i-au urat succes. El le-a mulţumit tuturor şi le-a spus prietenilor de pe o reţea de socializare să urmărească în continuare emisiunea pentru că au ce vedea.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here