Un nou supermarket la Motru! Investiție de trei milioane de euro

7415

Un mare retailer vrea să își construiască în zona periferică a municipiului Motru, dar la drumul național, un centru comercial, așteptat de localnici. Investiția ar depăși trei milioane de euro, o parte fiind terenul de 10.000 mp deținut de o persoană juridică.

Prin realizarea acestei investiții se vor crea noi locuri de muncă în localitate, se va dezvolta municipiul și zona respectivă, iar acest lucru va crește calitatea produselor în oraș și va regla prețurile. Sunt însă și cetățeni care sunt sceptici în legătură cu realizarea acestei investiții, deoarece se cunoaște că prezența unui alt supermarket în oraș ar pune în umbră interesele comerciale ale altor agenți economici din municipiu.
De altfel, Penny a vrut să deschidă, cu ani în urmă, un magazin în Motru, dar într-un final l-a realizat la Cătunele. Cetățenii așteaptă cu interes, ca săptămâna în curs, la ședința de CL Motru, ținută on-line, să se aprobe însă solicitarea investitorului care cere să îi fie aprobată devierea unei canalizări, făcute pe propria cheltuială, pentru a putea demara cât mai rapid, investiția de trei milioane de euro din municipiu.
La ședința pe comisii, acest proiect a primit aviz favorabil din partea tuturor consilierilor locali. Rămâne de văzut dacă lucrurile se vor schimba sau nu până la ședința de joi. Această investiție ar urma să se realizeze între drumul național(Calea Severinului) și Aleea Teilor din Motru. Municipiul Motru rămâne astfel o zonă atractivă pentru astfel de comercianți, pe piață fiind bani, pensionari din minerit cu pensii bune și o populație tânără pregătită să cumpere ce e bun.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here