Un nou protest împotriva defrișărilor ilegale, mâine, la Târgu Jiu

1307

Sâmbătă, 10 octombrie 2020, la Târgu Jiu, de la ora 16.00, în Piața Prefecturii, se va organiza un nou protest împotriva exploatărilor ilegale de lemn din Gorj și din țară.

„Cerem dreptate pentru păduri!”, declară organizatorii evenimentului. S-au alăturat demersului inițiat de Marinela Strîmbulescu, Andrei Popete Pătrașcu, Constantin Pănescu și Valentin Cîrstea împotriva defrișărilor ilegale Asociația „Pleniceanu”, Asociația „Detecții Gorj”, Asociația „Arca Lex”, Alianța Românilor de Pretutindeni, Asociația Concesionarilor „Corneșul Mare” Rânca-Gorj, Asociația „Team for Next Generation”, TransaTravel, Grupul Fermierilor Gorjeni, Organizația Special Friends, dar și ecologiști gorjeni care au înțeles importanța acestei acțiuni.

Protestul la care gorjenii sunt invitați sâmbătă, 10 octombrie 2020, continuă seria de proteste de la Târgu Jiu începute în ziua de 20 septembrie și se va desfășura în mod pașnic și civilizat, cu respectarea normelor de distanțare socială și a măsurilor de prevenire și combatere a virusului SARS-COV2 (participanții vor primi măști de protecție de unică folosință).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here