Un nou eveniment teatru-lectură, la Biblioteca Judeţeană “Christian Tell”

344

Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Christian Tell” va găzdui vineri, 21 aprilie, un nou spectacol de teatru-lectură. Evenimentul va debuta de la orele 17.00.

De această dată, a fost aleasă piesa “Proştii sub clar de lună”, în regia artistică a actorului Ion Alexandrescu. de I.L. Caragiale. “Mâine (n.r. astăzi), 21 aprilie, de la ora 17.00, la Sala de lectură a Bibliotecii «Christian Tell» din Târgu-Jiu va avea loc un nou eveniment de tip teatru-lectură. Se ştie că acesta este programul nostru care se desfăşoară deja de câteva luni. În această lună, vom avea piesa «Proştii sub clar de lună», în regia artistică a actorului Ion Alexandrescu, cu o distribuţie formată din actorul George Drăghescu, precum şi tineri elevi din municipiu Cristian Mihai Crâng, Alina Camelia Vânturişi, Alexandru Maria Popescu şi Valentina Grădinaru, Ştefania Raluca Niculete, Bianca Andreea Traşcă şi Liao Jennifer, profesorii Nicoleta Băncică, Daniel Vâlcu şi Sanfiroiu Romulus. Aşteptăm de fiecare dată cât mai mulţi târgujieni dornici să participe la un astfel de eveniment, fie ca simpli spectatori sau ca parte componentă a evenimentului. Proiectul teatru-lectură se adresează tuturor iubitorilor de teatru care vor să fie parte a unui astfel de proiect”, a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu.
Acest tip de spectacol teatru-lectură are loc la Târgu-Jiu o dată pe lună. Pe lângă invitaţii bibliotecii, este permis accesul oricărui doritor (fie în public, fie cu participare în cadrul proiectului – lectură).
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here