Un consilier local din Stejari și-a alergat fiica cu un cuțit

370

Gheorghe Țacu, consilier local în comuna Stejari, totodată vicepreședinte al organizației locale social-democrate, este cercetat de polițiștii din localitate, după ce a fost reclamat de fiica sa că ar fi încercat să o omoare. Alesul local și-ar fi bătut atât de bine fiica că a băgat-o în spital, vorbesc localnicii comunei. Un vecin a scăpat fata consilierului de furia tatălui, care ar fi alergat după ea cu un cuțit, amenințând că o omoară.

Cazul este instrumentat de Biroul de Poliție Stoina, fiica alesului din Stjari deținând și un certificat eliberat de medicul legist care atestă loviturile primite de la tatăl furios. Părinții tinerei sunt despărțiți.
Fiica lui Țacu nu este minoră, are 25 de ani, este căsătorită, și lucrează la un bar din comuna Stejari, satul Piscoiu. Cu toate acestea, tatăl și-ar fi permis să o agreseze pe aceasta, incidentul având loc, spun localnicii, pe 17 mai. Acesta ar fi intrat în barul respectiv, ar fi scos fata afară din local, apoi și-a scos cuțitul și ar fi amenințat-o pe aceasta că o omoară, pe motiv că l-ar fi făcut de râs în comună. Vorbele urâte ar fi fost însoțite de lovituri aplicate în prezența martorilor ieșiți din bar.
Gheorghe Țacu candidează la alegerile din 5 iunie pentru un post de consilier local.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here