Un bărbat şi două femei, prinşi la braconaj piscicol

264

Trei localnici din comuna Baia de Fier, un bărbat şi două femei, s-au ales cu dosar penal după ce au fost prinşi braconând în albia râului Olteţ. Asupra acestora a fost găsit un dispozitiv artizanal de distrugere prin electrocutare a faunei piscicole.

În după-amiaza zilei de 29 mai, la ora 16:13, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au primit o sesizare cu privire la faptul că mai multe persoane ar bracona în albia râului Olteţ, pe raza comunei Polovragi.
Poliţiştii s-au deplasat în scurt timp în zona indicată, unde au surprins în flagrant un bărbat în vârstă de 39 de ani, împreună cu două femei în vârstă de 42, respectiv 34 de ani, din comuna Baia de Fier.
Aceştia aveau asupra lor un dispozitiv artizanal de distrugere prin electrocutare a faunei piscicole. De asemenea, poliţiştii au găsit asupra acestora un acumulator folosit pentru alimentarea instalaţiei artizanale, precum şi alte astfel de bunuri.
Poliţiştii au constituit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj piscicol, bunurile identificate asupra celor trei persoane fiind indisponibilizării în vederea continuării cercetărilor.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here