Trei meciuri, în opt zile !

278

Program infernal pentru panduri în perioada următoare! Echipa lui Edward Iordănescu va disputa trei meciuri în opt zile, dintre care două în deplasare.

Dacă până acum echipele din Liga 1 au avut un program mai lejer, cu excepția celor angrenate în cupele europene, cu un singur meci pe săptămână, de săptămâna viitoare campionatul se comprimă.
Liga 1 va programa mai multe etape intermediare, prima astfel de perioadă fiind săptămâna viitoare.
Pandurii Târgu Jiu va juca 3 meciuri în 8 zile calendaristice, primul fiind sâmbătă, 8 august, la Ploiești. Apoi gorjenii vor evolua joi la Chiajna, iar duminică se vor deplasa la Severin pentru jocul de pe teren propriu cu CFR Cluj. Edi Iordănescu e pregătit pentru acest maraton fotbalistic.
“În sezonul trecut am mizat la un moment dat pe un sistem de rotație, însă nu foarte agresiv, cu unu-doi, maxim trei jucători schimbați de la un meci la altul, când am jucat din 3 în 3 zile. Deci iau în calcul și pentru acest sezon respectivul sistem. Vom vedea și dacă va fi un număr mai mare de jucători pe care îi vom schimba, iar partida de la Ploiești ne va răspunde la multe întrebări pe care le avem. Nu pot să mă pronunț atât de profund pentru jocul de la Chiajna, deoarece mai e până atunci, întâi trebuie să trecem de examenul cu Petrolul, unul pe care e necesar să îl pregătim în detaliu.
Vom vedea, cel mai important aspect este să reușim să aducem toți jucătorii la același nivel, ca să și avem opțiuni… Din punct de vedere fizic este clar că acest program nu ne avantajează. Va trebui să ne adaptăm, măcar avem forța asta, cred eu. Să gestionăm bine jocurile, să ne pregătim riguros înaintea lor.”, a spus Iordănescu.

Roman, reîntâlnire cu fostul antrenor
Mihai Roman e pe val! Runda trecută decarul pandurilor a marcat o “dublă” și a dat și o pasă de gol. Roman vrea să continue forma bună și în fața fostului său antrenor de la Săgeata Năvodari, Tibor Selymeș, acum pe banca Petrolului. “Va fi un meci dificil, întâlnim o echipă care joacă bine acasă, au un antrenor bun pe care îl cunosc de la Săgeata Năvodari, au publicul de partea lor, știu ce înseamnă spiritul celor de la Petrolul, au un moral bun după egalul de la Chiajna, dar noi sperăm să facem un joc bun și să câștigăm pentru că avem nevoie să legăm victorii”, a declarat Roman.
Roman crede că echipa sa e capabilă să obțină măcar 4 puncte din următoarele două deplasări, la Ploiești și Chiajna. “Putem aduce chiar și 6 puncte din următoarele deplasări, dar și 4 ar fi foarte bune. Începem să ne simțim bine fizic de la meci la meci și sper să ținem ritmul”, susține golgheterul pandurilor.
Brazilianul Wellington ar putea face pereche cu Roman în atacul pandurilor, în următoarea perioadă, poate chiar la Ploiești.
“Sper să-l avem și pe Wellington cât mai repede alături de noi, să joace să dea goluri pentru Pandurii pentru că de asta are nevoie un atacant, să înscrie. Nu știu cum va fi să joc alături de el, va fi doar decizia antrenorului”, a spus Roman.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here