Tragicomedie! – Șeful actorilor din Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, de nota 1,95

696

Directoru’ Teatrului „Elvira Godeanu”, pe timpul concediului de odihnă al managerului Cosmin Brehuță, Ion Alexandrescu, totodată șef al actorilor din cadrul instituției culturale municipale, și-a arătat adevărata pregătire profesională la examenenul de titularizare pentru postul de profesor la Liceul de Arte din Târgu-Jiu. Alexandrescu a obținut nota, atenție!, 1,95, la disciplina ,,Arta actorului”, asta deși predase un an de zile elevilor acestui liceu, din postura de profesor suplinitor, acesta înlocuindu-l astfel la catedră pe actualul manager Brehuță, fost profesor al liceului respectiv până la promovarea în funcția de șef al teatrului municipal.

Ion Alexandrescu, cel care conduce de o săptămână Teatrul Dramatic Elvira Godeanu din Târgu-Jiu, el fiind lăsat la cârma istituției în locul managerului Brehuță, intrat în concediu de odihnă, s-a făcut de cacao la examenul de titularizare, unde a obținut cea mai mică notă pe Gorj la proba susținută. Ilar este că Alexandrescu, de ani de zile șef al actorilor din teatrul municipal, a dat chix tocmai la disciplina de căpătâi a acestei profesii, făcându-se de râs, public, atât în fața colegilor pe care îi conduce la teatru, cât și a elevilor de liceu pe care îi învață tocmai despre arta de a fi actor. Suntem curioși dacă nota respectivă îi va pune vreun semn de întrebare conducerii teatrului, care ar putea să-l lase pe Alexandrescu chiar și fără funcția de șef. Asta chiar dacă respectivul împarte același birou cu managerul teatrului.. Dacă ne gândim însă, că asupra lui Alexandrescu au mai planat mari acuzații, legate de obținerea unor bani pentru punerea în scenă a unor piese de teatru deși respectivul nu avea pregătirea necesară, ne îndoim că calificativul primit acum de Alexandrescu va provoca vreun cutremur în instituția culturală a municipiului. Și totuși..

Negrescu peste Alexandrescu!
Subalterna lui Alexandrescu, nevasta cu numărul doi a fostului manager de teatru Marian Negrescu, a trecut în schimb examenul, cu o notă acceptabilă. Mai exact, Rodica Gugu Negrescu care a susținut și ea titularizarea tot pe ,,Arta actorului” și tot pentru catedra de la Liceul de Arte a luat la titularizare nota 7,85. Rodica Gugu Negrescu a fost până acum profesor suplinitor la Liceul de Artă din municipiu.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here