Temelescu, la audieri la IPJ Gorj

271

Fostul vicepreședinte de la Pandurii Târgu Jiu, Viorel Temelescu, a fost audiat ieri la sediul IPJ Gorj în dosarul ce vizează contractele de cesiune de creanță despre care anchetatorii susțin că le-ar fi falsificat împreună cu Marin Condescu.

Acesta a stat în sediul Poliției Județene mai puțin de o oră, arătându-se optimist în privința nevinovăției sale atât la intrare, cât și la ieșire. În cele circa 40 de minute petrecute în fața anchetatorilor, Temelescu a luat la cunoștință despre rezultatele expertizei efectuate în legătură cu autenticitatea contractelor de cesiune de creanță, despre care a declarat în permanență că nu au fost falsificate.
„Din punctul meu de vedere expertiza este favorabilă. Nu am nicio implicație în falsuri, în semnături. În calculatorul meu nu s-a lucrat nimic”, a spus Temelescu după audieri, el mărturisind, de altfel, că nici nu știe să lucreze pe calculator întrucât pregătirea sa este de inginer minier, nu de informatician. Avocatul său, Narcis Nădrag, a precizat și el că procurorului de caz nu îi rămâne decât să dispună neînceperea urmăririi penale în acest dosar, întrucât probele ce stăteau la baza acuzațiilor aduse lui Temelescu și, mai ales, lui Condescu, nu există. Firma care a încheiat contractele de cesiune de creanțe nu se plânge de nici un prejudiciu, contractele respective nu au fost falsificate și, ca urmare, nu se poate vorbi nici de înșelăciune și nici de fals sau uz de fals, apreciază avocatul lui Temelescu.
În noiembrie anul trecut, Marin Condescu și Viorel Temelescu au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați că ar fi falsificat contracte și ar fi prejudiciat clubul Pandurii, în fruntea căruia erau, ambii respingând acuzațiile respective. Ulterior, și instanțele de judecată cărora le-a fost cerut să emită mandate de arestare preventivă pe numele lor au respins solicitările Parchetului, invocând lipsa probelor din dosar, probe care să susțină acuzațiile formulate la adresa foștilor șefi de la Pandurii.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here