Televizor, cadoul de Paşte de la karatiştii din Târgu-Jiu

324

Micii sportivi de la Clubul de Karate Kyokushinkai din Târgu-Jiu le-au făcut, miercuri după-amiază, o adevărată bucurie copiilor de la Centrul de Zi şi beneficiarilor de la Centrul Maternal din municipiu. Însoţiţi de antrenorul lor, SEMPAI Dorin Dumitru, dar şi de către părinţi, actualii şi viitorii campioni le-au adus celor din instituţia de protecţie socială un televizor modern care să-i bucure de Sărbătorile Pascale.

karatisti“Ne-am gândit să ajutăm aceşti copii, deoarece ei au o situaţie financiară diferită faţă de noi. Şi astfel, acum, în preajma Sărbătorilor Pascale, noi, din puţinul pe care îl avem, le-am dus şi lor ceva ca să-i facem şi pe ei să se simtă mai bine”, a declarat una dintre sportivele care au vizitat, cu această ocazie, instituţia de protecţie socială. “Ne-am hotărât să le facem acestor copii o bucurie specială. Sunt convins că o vor folosi la maximum”, a mai declarat un alt sportiv.
karatisti (7)Reprezentanţii clubului de karate din Târgu-Jiu cred şi ei că donaţia făcută de sportivi a avut un dublu beneficiu atât pentru cei care l-au primit, adică cei de la Centrul Maternal şi Centrul de Zi, cât şi pentru sportivii care au făcut tot posibilul ca televizorul să fie achiziţionat. “Cadoul este poate neînsemnat financiar, dar beneficiul spiritual atât al copiilor din centru, cât şi al practicanţilor noştri de karate este major. Acţiunea credem că a fost una reuşită, le mulţumim din suflet părinţilor care ne-au susţinut în acest demers, cât şi conducerii Centrului Maternal care ne-au ajutat să-l punem în practică”, a declarat Mădălina Dumitru, preşedintele CS Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu.

karatisti (1)Aplaudaţi pentru demonstraţia de karate
În final, practicanţii de karate le-au făcut o demonstraţie, pe terenul de sport, beneficiarilor din această instituţie municipală.
Directorul Centrului Maternal şi a celui de Zi, Gheorghe Milosteanu, le-a mulţumit membrilor şi conducerii clubului de karate Kyokushinkai din Târgu-Jiu atât pentru demonstraţia făcută, cât şi pentru darul adus în instituţie.
karatisti (3)Clubul de karate Kyokushinkai se bucură de un număr mare de sportivi, de diferite vârste. Reprezentanţii clubului îi aşteaptă în rândurile lor şi pe beneficiarii instituţiei de protecţie socială din municipiu.
A.Stoica

karatisti (4) karatisti (5) karatisti (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here